Skip to content
smartmockups_l166k6y5

Coco Invest Oy digistrategi Jouni Koistinen on eetterissä kuukausittain monta kertaa. Tällä sivulle näet päivityksiä tulevista teemoista ja nauhoitukset menneistä. Tule mukaan kanavan äärelle!

KATSO TALLENTEET

KATSO TALLENNE!
PE 1.4. 2022 klo 13.00 Digitaalinen ostopolku 30 päivässä

Cocon palveluidea on tehdä ostopolku kuukaudessa. Suunnittelu, simulointi, rakentaminen, julkaiseminen ja optimointi ovat osa vuosia treenattua palvelukokonaisuutta. 

Tämä malli sopii erinomaisesti, jos digi on myyntikanavasi. Ostopolku-prosessi säästää aikaa ja rahaa, koska et ryntää ostamaan liikennettä eri kanavista - vaan teet ensin käsikirjoituksen, mietit, arvioit ja valitset ne elementit,  joilla voitat kilpailun markkinoilla. Vasta sitten on kiihdytyksen vuoro.

Tähän olemme rakentaneet sinulle digituottamaan-konseptin ja konkreettisen toimintamallin, mikä koostetaan sinun datasta ja sisällöstä.  Kolme vaihetta ja yhdeksän askelta digimarkkinoinnin tason nostamiseen. Pisteestä A pisteeseen B.

KATSO TALLENNE!
KATSO TALLENNE
PE 29.4.2022 klo 13.00 Myyntivalmiit verkkosivut HubSpotilla

Myyntivalmiit kotisivut syntyvät, kun sinulla on yksi järjestelmä, jolla voit toteuttaa markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun. Yrityksellä on silloin kaikki modernin digimarkkinoinnin ostopolut, sisällöt, kanavat, viestintä, raportointi ja data käytettävissä. Bonuksena kaikki kontaktit ovat CRM:ssä ja tiedät mitä liiketoiminnassa tapahtuu.

Fakta on tämä: Digimarkkinointi on teknologiaa ja ekosyteemiä. Siksi olen ottanut periaatteeksi, että se teknologia, jota myyn, konsultoin tai käytän on koodi vapaata ja osaan sitä käyttää itsenäisesti sekä tukea asiakkaita ostopolkujen rakentamisessa ja käsikirjoittamisessa.

Silloin valitsen työkaluksi sellaisen, joka on alustana digimarkkinointiin suunniteltu, monipuolinen ja skaalautuu kasvun myötä. Minun valintani on HubSpot CMS eli Content Management System. Tällä järjestelmällä yritys saa koodi vapaat kotisivut.

KATSO TALLENNE
Katso YouTube
PE 28.1.2022 klo 13.00 10 vinkkiä, kuinka otat tehot irti HubSpotista.

Olemme erikoistuneet HubSpot -markkinointiteknologiaan. Asiakkaan matka tuntemattomuudesta kanta-asiakkaaksi on haastava kokonaisuus. Kanavat, data, sisältö, kampanjat ja teknologian hyödyntäminen pitää olla hanskassa. Saatko kaikki tehot irti HubSpotista?

Autamme yritystäsi yhdistämään liiketoimintasi,  tiimin osaamisen ja prosessit yhteen markkinointiteknologia-alustaan. Se on HubSpot!

Yhdistämme yrityksen  verkkosivut, digimarkkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun sekä datan samaan alustaan puhumaan samaa kieltä ja toimimaan samaan suuntaan.

Otetaan tehot irti HubSpotista nyt heti ja tulevaisuudessa. 

Katso YouTube
KATSO KANAVALTA
10.12. klo 8.00 YOUTUBE & FB LIVE ONKO AGENDALLA UUDEN HUBSPOTIN HANKINTA 2022?

Jos digimyynnin tulokset puhuvat puolestaan - älä osallistu. Jos digimarkkinoinnin tekeminen on hanskassa - älä osallistu. Jos kysynnän herättäminen kukkuu - älä osallistu. Jos CRM data on ajantasalla - älä osallistu. Jos tiedät mitä sisältöä teet ja mihin kanavaan - älä osallistu. Jos olet tyytyväinen kasvuun -älä osallistu.

Jos jokin noista mättää - OSALLISTU!

KATSO KANAVALTA
KATSO KANAVALTA
03.12. klo 8.00 YOUTUBE & FB LIVE MARKKINOINNIN KORJAUSVELKA

Jokaisella yrityksellä kerty markkinointihävikkiä ja markkinoinnin korjausvelkaa. Syitä on mm. markkinoinnin ylikuorma, markkinoinnin sokeapisteet ja markkinoinnin kaaos. Kysymys kuuluu: Kuinka pitkää ajattelit vielä kärsiä huonosta kilpailukyvystä? Mikä on vuoden 2021 saldo? Miten irti huonojen tulosten kierteestä?

KATSO KANAVALTA