Työkirja ja videokurssi

DIGITUOTTAMAAN VALMENNUSOHJELMA

Teimme työkirjan, joka auttaa sinua saamaan digimarkkinointisi tuottamaan ja pääset kehittämään liiketoimintaasi.
Opit tunnistamaan digimarkkinoinnin yleisimmät karikot. Ymmärrät ostopolkujen logiikan ja opit rakentamaan niitä. 
Johdat tavoitteiden ja mittareiden kautta ja investoit vain tuloksiin. Osaat luoda jatkuvaa sisältöä ja tehdä täydellisen tarjouksen.
Digituottamaan-työkirja perustuu yhdeksän askeleen prosessiin, joka nostaa digimarkkinointisi sille tasolle, jolle olet sen itse valmis nostamaan.
 
 
Miten toimii käytännössä?

Hyvin suunniteltu ja toteutettu

Syksyllä 2020 testasimme työkirjan materiaaleja ja konseptia muutaman yrityksen kanssa. Tässä heidän mielipiteitä sisällöstä.

Tilaa työpöydällesi!

TYÖKIRJA TOIMITETAAN SUORAAN DIGIPAINOSTA

Digituottamaan-työkirja perustuu kolmen vaiheen ja yhdeksän askeleen prosessiin, joka nostaa digimarkkinointisi uudelle tasolle. 

Kolme vaihetta:
• Perusta kuntoon
• Ostopolku kuntoon
• Liikenteen lähteet ja sisällöt kuntoon

Hinta 49,50 Eur. Tilaus sisältää postimaksut ja alv 10%.

Osta Digituottamaan -työkirja

# Digituottamaan

YHDEKSÄN ASKELTA MENESTYKSEEN

Työkirjassa on yli sata sivua täyttä asiaa.
Opit arvioimaan, mikä on tärkeää, osaat kehittää omaa osaamistasi, osaat laittaa suunnitelmasi käytäntöön ja tiedät, mitkä asiat vaikuttavat tulokseen. Markkinoitpa itse tai sinulla on kumppani, sinun täytyy tietää, mitä konepellin alla tapahtuu.  
1
Kannattava kohderyhmä
2
Ongelmasta ratkaisuun
3
Koukuttava tarina
4
Toimiva ostopolku
5
Vetovoimainen liidimagneetti
6
Täydellinen tarjous
7
Sisällöstä virtaa
8
Liikenteestä kasvua
9
Digi tuottamaan
Odota hetki!

VERKKKOKURSSIA PÄIVITETÄÄN

Olemme tehneet verkkokurssin, jonka roolina on toimia ohituskaistana niille, jotka haluavat päästä tuumasta toimeen mahdollisimman nopeasti. 
Verkkokurssilla saat työkirjan tehtävät sähköisessä muodossa. Lisäksi jokaista lukua ja tehtävää syvennetään omalla videolla. Sähköisen "digitehtävän" sivulle voit kirjata omat ajatuksesi ja suunnitelmat, ja voit myös tallentaa sen jatkokäyttöä varten ja jakaa digitehtävän tiimisi kanssa.
 
PÄIVITETTY VERSIO MYYNNISSÄ 2022!

 

"MARKKINOINTIPANOSTUKSISTA MENEE AINA PUOLET HUKKAAN. ONGELMANA ON, ETTÄ KUKAAN EI TIEDÄ, KUMPI PUOLI."

Tämä vanha viisaus pitää valitettavan usein yhä kutinsa. Kun emme tiedä, mitä markkinoinnissa tapahtuu - mikä toimii, mikä ei toimi, miksi näin, mitä markkinointiin investoitu euro tuottaa vai tuottaako mitään - markkinointi on pakollinen paha ja kuluerä, josta leikataan heti, kun ajat ovat vähänkin tiukat.
Kumppanit vaihtuvat vuoden välein, kokeilussa on milloin mikäkin työkalu, rahaa palaa, aikaa kuluu ja punainen lanka tuntuu olevan yhtä hukassa kuin aina ennenkin. 

 
Kuulostaako tutulta? 
Näin asian ei tarvitse - eikä pidä - olla, ja tätä varten on luotu Digituottamaan-työkirja ja -verkkokurssi. Tämä valmennus antaa sinulle askelmerkit tuottavaan digimarkkinointiin.
 
 
Saat selkeän prosessin, jossa tuottavan digimarkkinoinnin kannalta kriittiset palaset laitetaan paikalleen yksi kerrallaan.
Kokonaisuus on suunniteltu niin, että siitä on apua monentasoiselle markkinoijalle tee-se-itse-pienyrittäjistä isojen yritysten in-house-tiimeille.
Emme yritä kurkotella kuuta vaan menemme eteenpäin askel kerrallaan ja aloitamme siltä tasolta, jossa sinun yrityksesi juuri nyt on. 
 Kun suunta on selvillä, ei tarvitse loikkia, vaan perille ehtii askel kerrallaan. Markkinointi mahdollistaa kasvun, ja niin siihen pitää myös suhtautua. Ensin se pitää kuitenkin saada tuottamaan.  Se työ alkaa nyt. 
 
 
Tervetuloa mukaan!  
Digivalmentajat : Jouni, Arttu ja Ville
Digivalmentajien tarinoita

MITÄ OLEMME OPPINEET?

Digituottamaan-valmennus on kolmen yrittäjän satojen tuntien työn tulos, ja olemme ammentaneet valmennukseen kaiken sen, mitä olemme yhteensä yli 60 vuoden kokemuksella markkinoinnista oppineet. 

YRITYSKOHTAINEN VALMENNUS?