Miksi HubSpot ja mihin hintaan?
Katso webinaaritallenne!

Jos harkitset HubSpotin hankintaa, miksi sinun kannattaa osallistua tähän webinaariin. Alle 40 minuutissa tiedät, onko HubSpot sinulle oikea digimarkkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun kokonaisratkaisu. Tiedät kuinka paljon lisenssi maksaa ja miten järjestelmä otetaan käyttöön kerralla oikein.  Webinaarissa  Cocon digistrategi Jouni Koistinen kertoo, miksi Hubspot ja mihin hintaan!

HubSpot Video

Webinaaritallenne
30.8. klo 11-11.45

Digitalisaatio ohjaa muutoksia. Kaikki prosessit ja teknologiat pitää virittää yrityksen liiketoiminnan käyttöön. Väärät ja pitkittyneet päätökset ekosysteemistä maksavat liikaa.

Markkinointiteknologian osalta pitää tehdä valintoja, jotka skaalautuvat B2B tai B2C markkinoinnin ja myynnin kasvun mukaan. Teknologian pitää olla myös helposti omaksuttavaa ja itse pitää pystyä tekemään muutoksia sisältöihin, kampanjoihin ja prosesseihin. Ulkoistettu. markkinointitoimisto ei aina ole. paras ratkaisu. Missään tapauksessa ei pidä antautua koodaamisen syövereihin.

Siksi HubSpot kannattaa hankkia nyt. 

  • Miksi HubSpot on ykkönen?

  • Kuinka monta järjestelmää HubSpot korvaa?

  • Miten käyttöönotto tehdään?

  • Miten HubSpot integroituu?

  • Mitä HubSpot maksaa?

  • Sopiiko HubSpot meidän yritykselle?

HubSpot Mastery -valmennusohjelma digimarkkinoinnin ja - myynnin tason nostoon

HubSpot Mastery -valmennusohjelma auttaa sinua hallitsemaan ohjelmiston kaikki ominaisuudet ja hyödyntämään niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Kymmenen vuoden ja sadan portaalin kokemuksella Cocon asiantuntijat ovat koostaneet seitsemän teeman webinaarisarjan. Opit ottamaan tehot irti HubSpotista jo muutamassa viikossa. Miksi Hubspot ja mihin hintaan on sarjan ensimäinen online-valmennus.
2
13.9. klo 11-11.45

Kuinka paljon digitaalinen asiakaspolku maksaa?

3
27.9. klo 11-11.45

Myyntivalmiit kotisivut kiihdyttävät kasvuun

4
11.10. klo 11-11.45

Modernin myynnin työkalut ja prosessi

Digistrategi Jouni Koistinen
HubSpot partneri kymmenen vuotta

Autan portaalin ostaneita yrityksiä rakentamaan datasta ja yrityksen prosesseista
Personal Trainer -työmallin avulla toimivan ja tuloksellisen digimarkkinoinnin,
myynnin sekä asiakaspalvelun kokonaisuuden. 

Ostopolun hinta
Kuinka paljon digitaalinen asiakaspolku maksaa?

 Ostopolun hinta vaihtelee valitun digistrategian mukaan. Perusta syntyy kun tunnistetaan liidin hinta, asiakashankintahinta ja mitä arvoa unelma-asiakkaalle tuotetaan.

Lue blogi

HubSpot Mastery intro
HubSpot Mastery: Paranna markkinointistrategiaasi ja kasvata liiketoimintaa

Valmennusohjelmassa opit HubSpotin parhaat käytännöt ja saat asiantuntijoiden neuvoja markkinointistrategiasi kehittämiseen. Tämä auttaa sinua saavuttamaan parempia tuloksia ja kasvattamaan liiketoimintaasi entisestään.

Lue blogi