Haasteita kasvumarkkinoinnissa ja myynnissä?

Oletko tyytyväinen niihin tuloksiin, jotka saat irti investoinnistasi HubSpotiin?
Kipuiletko kasvumarkkinoinnin ja myynnin kanssa? Haluatko nähdä tuloksia nopeammin? Haluatko lisää liikennettä, lisää liidejä ja myyntiä?

HubSpot Video

Tehot irti HubSpotista

 

Nostamme digitaalisen markkinoinnin ja myynnin uudelle tasolle kolmessa kuukaudessa. Tämä kasvuohjelma on rakennettu yhdessä asiakkaiden kanssa ja perustuu HubSpot teknologiaan,  sisältömarkkinointiin, digitaalisiin ostopolkuihin, dataan ja kasvumittareihin.  Lataa itsellesi markkinointitoimisto Cocon kasvuohjelman kuvaus. Siinä on kolme vaihetta ja yhdeksän askelta. Lähetämme sen sinulle heti sähköpostiisi.

Coco Investin kanssa nextille levelille digimarkkinoinnissa. Selkeää, määrätietoista ja asiakaslähtöistä toimintaa kokonaisuudessaan. Vahva suositus!
Jouni on auttanut yritystämme markkinoinnin aloitusvaiheessa. Oma aikasempi kokemukseni oli se, että juhlallisten alkupuheiden jälkeen yrittäjä jää helposti toteuttamaan asioita yksin. Jounin kanssa on ryhdytty heti sanoista tekoihin; suunnittelemaan toimenpiteitä ja toteutettu niitä yhdessä. Yhteistyö on ollut helppoa ja mutkatonta ja tulokset puhuvat puolestaan.
Hyvin suunniteltu ja step by step -käyttöönotto varmisti, että saimme perusasiat kuntoon tiiviissä aikataulussa ja muodostimme ymmärryksen järjestelmän mahdollisuuksista. Tältä pohjalta oli hyvä lähteä laajentamaan käyttöä. Erityisesti pidän Cocon tavasta tehdä asiakkaasta HubSpot-osaaja ja tarjota asiakkaalle tarvittava tietotaito toimia ja kehittyä järjestelmän pääkäyttäjänä. Coco on kumppani ja työpari samalla puolella pöytää.
Coco Investin tapa ja taito tehdä töitä tukevat kasvuamme. Digistrategi-palvelu kaivautuu syvälle dataan, Retainer-sopimus takaa, että hommat eivät pysähdy ja ketterän HubSpotCRM-käyttöönoton myötä saamme tehot irti sekä myynnissä että markkinoinnissa - yhtenä tiiminä. 👍
Coco Invest on ollut tärkeä tuki HubSpotin kokonaisvaltaisessa käyttöönotossa. Olemme saaneet paljon oppeja ja oivalluttamista datan kanssa pelaamiseen, asiakaspolkuajatteluun läpi markkinoinnin ja kaiken kaikkiaan monipuolista digimarkkinoinnin sparrausta viestintää tekevälle tiimille.
02 05 04 01 03
HubSpot CMS, Sales and Marketing HUB
HubSpot Marketing Professional
HubSpot CRM and Marketing HUB
HubSpot CRM and Marketing HUB
Marketing Hub Professional and CRM