Kuinka otat tehot irti HubSpotista?

Autamme inhouse-tiimejä rakentamaan HubSpot datasta, prosesseista, kampanjoista sekä yrityksen tavoitteista digitaalisen markkinoinnin, myynnin sekä asiakaspalvelun kokonaisuuden. Tavoitteena huippuunsa viritetty Hubspot portaali. #Investoituloksiin

HubSpot Super Admin -palvelu

HubSpot Super Admin on digimarkkinoinnin Personal Trainer -palvelu. Varmistamme, että sinulla on kontrolli potentiaalin ja nykyisen asiakkaan matkasta, sisällöstä ja datasta. Miten sen teemme?  Saamme investointisi hubbariin tuottamaan 90 päivässä, kun portaali viritetään heti alussa oikein. Katso vinkit HubSpotin potentiaalista videolta!

Kasvumarkkinointia datalla

HubSpot Admin auttaa löytämään strategisia, taktisia ja operatiivisia oivalluksia markkinointiin sekä myynnin kassavirran parantamiseen.  Admin rakentaa toimivat prosessit ja tarkan diagnoosin datasta yrityskohtaisilla mittareilla. Kuinka valmis olet kasvuun?  Tunnista kehityspisteet ja nappaa kymmenen kysymystä yrityksesi kasvun esteistä ja työkirja.

kasvu
platinum-badge-black

Valitse kokenut HubSpot-partneri

Leila ja Jouni Koistisella on yhdeksän vuoden ja yli sadan portaalin kokemus HubSpot partnerin työstä. Leila Koistinen on suorittanut yli 30 sertifikaattia ja hän on HubSpot Certified Trainer.

Uusi HubSpot Super Admin -palvelu on kehittynyt vuosien varrella yhdessä asiakkaiden kanssa töitä tekemällä. Digitaaliseen markkinointiin ei ole oikotietä. Vain kokeilemalla ja jatkuvasti kehittämällä inbound- ja outboundmarkkinointia tulokset paranevat.

Hyödynnätkö kaikkia ominaisuuksia?

Tehdään ensin HubSpot portaalin auditointi

Vastaamme kysymykseen: Onko sinun HubSpot investointisi tehokäytössä? Mitä se tuottaa ja miten sitä kannattaa kehittää?

Tilaa HubSpot portaalin auditointi. Coco paketoi sen sinulle samalla 90 päivän kehitysohjelmaksi ja -poluksi, irti huonojen tulosten kierteestä. 

 
smartmockups_l16694zl
Coco Investin kanssa nextille levelille digimarkkinoinnissa. Selkeää, määrätietoista ja asiakaslähtöistä toimintaa kokonaisuudessaan. Vahva suositus!
Jouni on auttanut yritystämme markkinoinnin aloitusvaiheessa. Oma aikasempi kokemukseni oli se, että juhlallisten alkupuheiden jälkeen yrittäjä jää helposti toteuttamaan asioita yksin. Jounin kanssa on ryhdytty heti sanoista tekoihin; suunnittelemaan toimenpiteitä ja toteutettu niitä yhdessä. Yhteistyö on ollut helppoa ja mutkatonta ja tulokset puhuvat puolestaan.
Hyvin suunniteltu ja step by step -käyttöönotto varmisti, että saimme perusasiat kuntoon tiiviissä aikataulussa ja muodostimme ymmärryksen järjestelmän mahdollisuuksista. Tältä pohjalta oli hyvä lähteä laajentamaan käyttöä. Erityisesti pidän Cocon tavasta tehdä asiakkaasta HubSpot-osaaja ja tarjota asiakkaalle tarvittava tietotaito toimia ja kehittyä järjestelmän pääkäyttäjänä. Coco on kumppani ja työpari samalla puolella pöytää.
Coco Investin tapa ja taito tehdä töitä tukevat kasvuamme. Digistrategi-palvelu kaivautuu syvälle dataan, Retainer-sopimus takaa, että hommat eivät pysähdy ja ketterän HubSpotCRM-käyttöönoton myötä saamme tehot irti sekä myynnissä että markkinoinnissa - yhtenä tiiminä. 👍
Coco Invest on ollut tärkeä tuki HubSpotin kokonaisvaltaisessa käyttöönotossa. Olemme saaneet paljon oppeja ja oivalluttamista datan kanssa pelaamiseen, asiakaspolkuajatteluun läpi markkinoinnin ja kaiken kaikkiaan monipuolista digimarkkinoinnin sparrausta viestintää tekevälle tiimille.
02 05 04 01 03
HubSpot CMS, Sales and Marketing HUB
HubSpot Marketing Professional
HubSpot CRM and Marketing HUB
HubSpot CRM and Marketing HUB
Marketing Hub Professional and CRM

Modernin markkinoinnin ja myynnin yhteistyö

jouni650px

HubSpot Super Admin on yrityksellesi sopiva palvelu, jos haluat ottaa tehot irti nykyisestä HubSpotista tai haluat käyttöönottaa järjestelmän kerralla oikein.
Coco auttaa sinun tiimiäsi toimittamaan viestisi kampanjoiden kautta digitaalisiin kanaviin ottamalla tehot irti HubSpotista.
HubSpot korvaa ainakin yhdeksän markkinoinnin operaatiohin liittyvää järjestelmää. Siksi Hubbari toimii niin hyvin ja tekee tulosta. Olisiko nyt sopiva aika jutella?

Varaa kalenterista aika keskusteluun >>>