HAKUKONEOPTIMOINTI PALVELUNA

Googlen hakukoneoptimointi on kuukausien projekti. Google hakusanat, kilpailijaseuranta ja SEO-optimointi rakennetaan  mittareiksi  Semrush-työkalulla.

DIGITOIMISTO COCON PALVELUHINNASTO

Jokainen asiakas saa omat tunnukset Coco:n Semrush -asiakasportaaliin, jossa raportit ja analyysit ovat käytettävissä koko tiimille. Hakusanatutkimukset, kotisivujen auditointi sekä hakukoneoptimointi yhdestä paikasta. Ei lisenssimaksuja! Tee rohkeasti tarjouspyyntö. Räätälöidään sinulle sopiva malli tehdä tuloksellista yhteistyötä. Palvelumme on jatkuva hakukonemarkkinointi & optimointi SEMrush - työkalulla kolmen kuukauden jaksoissa. Miksi hakukoneoptimointi kannattaa?

HAKUSANAT

alk. 190 EUR
Nykyiset hakusanat kilpailutilanne, Google 100
Kolmen kilpailijan analyysi
Sisältöteemojen priorisointi
Cocon SEO-portaali käytössä 
Raportointi viikottain
Ensin analyysi ja diagnoosi SEMrush ohjelmalla. Sen jälkeen 3 kuukauden seuranta, raportit ja ohjeistaminen. Laskutus 3 kk jaksoissa 3 x 190 EUR. Hintoihin lisätään alv 24 %.

KOTISIVUT

alk. 380 EUR
Site Audit & kuntoarvio
Kehittäminen alkaa, viikottain
tekninen optimointi ohjeistus
HuSpot ja WIX -optimointi bonuksena
Cocon SEO-portaali käytössä
Kotisivujen analysointi SEMrush-ohjelmalla. Sen jälkeen 3 kk seuranta, raportit ja ohjeistaminen.Laskutus 3 kk jaksoissa 3 x 380 EUR. Hintoihin lisätään alv 24 %.

ALOITETAAN GOOGLE HAKUKONEOPTIMOINTI NYT!

SEO ei selittelemällä parane.
Tehdään auditoinnit ja varmistetaan missä markkinassa, millä tasolla ja millä sisällöllä kilpailet.
Tämän jälkeen data keskeisesti tehdään päätöksiä ja nostetaan kilpailukykyä. 

Haluatko oman SEMrush-järjestelmän?

AVAA 14 PÄIVÄN TRIAL

Normaalisti trial on vain 7 päivää. Meidän kautta testailuaika on tupla:)

Exclusive FREE 14-day Semrush PRO trial  <https://shareasale.com/r.cfm?b=1703759&u=2696223&m=97231&urllink=&afftrack=0>
Auditoinnit & jatkuva hakukoneoptimointi

MITÄ TAPAHTUU KOLMESSA KUUKAUDESSA?

Dataa syntyy koko ajan ja sitä analysoidaan. Diagnoosi on haastavampi osuus. Miksi tämä mittari toimii niin, kuin se tekee? Tutustu meidän näkemyksiin, miksi hakukoneoptimointi  kannattaa ennen ostopäätöstä.
1
KILPAILIJOILTA OPPIMINEN Kuka on voittaja Google hakutuloksissa? Kun se on selvillä, miten parannetaan mittareita? Esim. Visibility, share of voice, position tracking.
2
VERKKOSIVUIHIN TEHOA Kun tiedetään mikä ei toimi ja missä on teknisiä haasteita, rikkoutuneita linkkejä tai huonoa seuraa. On aika tehdä toimenpiteitä ja duunata tekninen puoli kuntoon.
3
SISÄLLÖSTÄ VOIMAA SEO-template luo tehokkuutta ja systematiikkaa ja vastaa kysymykseen, miksi ja millä teemalla haluamme tulla löydetyksi Google 100 hakutuloksista?
4
SOME ja AD's KUNTOON Monikanavaisuus on rikkautta ja voimaa. Miten sinä jaat sisällöt, teemat ja hakusanat ansaittuun tai ostettuun kanavaan?  Kumpi tuo rahaa enemmän?
Ota SEO haltuun!

GOOGLEN HAKUKONEOPTIMOINTI OPAS

Semrush:n oppaasta opit hakukoneoptimoinnin perusteet muutamassa minuutissa. Kun teet oppaan vinkkien mukaan verkkosivujen sisältöjä, saat omalla työllä Google löydettävyyden nousuun. 

DIGISTRATEGIN BLOGILTA

Miten hakukoneoptimoidaan, tehdään asiakaspolkuja sekä noustaan seuraavalle tasolle digimarkkinoinnissa? Blogilta löytyy vastuksia. Nauti! Jos haluat toimintaa ja tuloksia suosittelen Digistrategi palveluna - konseptia.
TILAA DIGISTRATEGIAN BLOGI

PYSY AJAN TASALLA DIGIMARKKINOINNIN PARHAISTA KÄYTÄNNÖISTÄ