Skip to content
Double exposure of businessman working with new modern computer show social network structure as concept

HUBSPOT ON TYÖKALU KASVUMARKKINOINTIIN

Mikä on HubSpot? Hubbari on intuitiivinen digimarkkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun työkalu. Jos tavoitteena on 360-asteen läpinäkyvyys ja datakeskeisyys strategiasta tuloksiin, niin unelmat toteutuvat tällä järjestelmällä.
Coco Investin digistrategi auttaa yritystäsi ottamaan kaikki tehot irti HubSpotista.

Digimarkkinoija, mitä haluat?

LISÄÄ LIIKENNETTÄ, LIIDEJÄ VAI KAUPPAA?

MIKSI HUBSPOT?

 • HubSpot is the #1 CRM in the World

 • HubSpot: #1 MAP in the World

 • HubSpot: #1 CMS  in the World

 • HubSpot: #3 Service Help Desk in the World

Digimarkkinointi on jatkuvaa kehittämistä ja optimointia. Olemme mukana  kasvutarinasi jokaisessa vaiheessa. Tehdään ensin valinnat ja perusta huolella. Käyttöönotetaan HubSpot ja rakennetaan työkaluun sinun tapaasi markkinoida, myydä ja palvella asiakkaita.

Jatkuvan parantamisen periaattein lisätään uusia taktiikoita, ostopolkuja, kampanjoita, sisältöjä, automaatiota, kanavia ja mittareita.

Tärkeintä meille on, että tiimisi osaa pyörittää ja optimoida digimarkkinointia ja saat liiketoimintasi kasvuun.

Olemme tukena ja varmistamme, että saat investoinnista HubSpotiin kaikki tehot irti.

Kiitos kysymästä. Tässä vastaukset.

USEIN ESITETYT KYSYMYKSET

Digimarkkinointi on täynnä käsitteitä ja lyhenteitä. Oletus on aina, että jokainen ymmärtää, vaikka ei tarkkaan tiedä mistä on kysymys. Siksi avasimme tämän FAQ-modulin. Tässä vastaamme matkan varrella eteen tulleisiin kysymyksiin meidän palvelujen sisällöstä. Vastuu on aina lukijalla:) Kysy, tutustu ja testaa!

Miten erilainen HubSpot partneri? Ei kovin moni ole myynyt Suomessa yli 80 HubSpot portaalia. Harva on ollut Hubbari partnerina yhdeksää vuotta. Yli 30 vuoden kokemuksella markkinoinnista emme myöskään pienestä hätkähdä. Trendit tulevat ja trendit menevät. Me olemme vahvasti kehittäneet osaamistamme. HubSpotin lisäksi olemme SEMrush ja WIX -partneri. Vaikka osaamme tekniikat ja taktiikat etenemme aina strategia edellä. Haluamme, että jokainen asiakkaamme saavuttaa markkinoinnin 4A luottoluokituksen. Digistrategi palveluna on meidän lippulaivatuote, nostamme digimarkkinoinnin tasoa askel kerrallaan.
Millainen digitoimisto Coco on? Monipuolisuutemme tulee yllättämään sinut. Haluamme kysyä sinulta: Miksi tämä toimii niin, kuin se tekee? Jokainen digimarkkinoinnin ja myynnin päätös pitää tehdä data edellä, paremman asiakaskokemuksen ja mitattavien tulosten perusteella. Onnistuminen edellyttää systematiikkaa ja toimivan digistrategian. Digistrategian lähtötasotesti (liikennevalot) kuvaa hyvin meidän  digitoimiston palvelut. Haluamme, että jokaisessa yhdeksässä kohdassa sinulla on vihreä valo päällä. Muista! Yksi kanava kikkakolmosineen tai härpäke ominaisuuksineen ei sinua pelasta. Kysymys on kokonaisuudesta.
Mitä digitaalinen ostopolku tarkoittaa? Se on asiakkaan matka pisteestä A pisteeseen B. Sieltä pitää löytyä koukku, tarina ja tarjous. Koukku kerää huomion eri kanavista. Tarina luo sillan tarjoukselle. Tarjous siirtää arvon ostajalle. Mittareiden ja sisällön pitää olla harkittuja. Kun ymmärtää ja ottaa haltuun ostopolun blueskaavan on jo pitkällä digimarkkinoinnissa ja tiedät mihin investoit. Klousattu kauppa, nostaa aina hymyn huulille.
Miten hakukoneoptimointia tehdään modernilla tavalla? Sinulle saattaa olla yllätys, että olemme tällä hetkellä ainoa SEMrush Agency Partner Suomessa. Hakukoneoptimointia ei voi tehdä ilman huipputeknologiaa, siksi Semrush. SEO-analyysit, verkkosivujen ja sisältöjen auditointi sekä kilpailukyky eivät mutuilulla kehity. Tarvitaan dataa, jota analysoimalla löydetään oikea tekeminen ja suunta. Avaamme asiakkaille portaalin, josta kaikki kehitysmittarit löytyvät. Siitä matka alkaa. Teemme työtä yhdessä joka viikko.
Miten Growth-Driven Design eroaa perinteisestä verkkosivuprojektista? Teemme HubSpot CMS myyntivalmiit sivut Growth-Driven Design -konseptilla. Kaikkihan ovat Lean ja Agile, eikö vaan? GDD:n malli lähtee liikkeelle strategiasta. Ensimmäinen versio verkkosivuista julkaistaan heti, kun ne ovat paremmat kuin nykyiset. Sen jälkeen kehittäminen tapahtuu datasta oppimalla ja jatkuvasti parantaen. Suurin ero perinteiseen verkkosivuprojektiin on se, että ei odoteta, että kaikki saadaan samaan hetkeen valmiiksi ja sitten julkaistaan & unohdetaan samalla. GDD:ssä kehittäminen on jatkuvaa ja mitattavaa digimarkkinoinnin kokonaisvaltaista  kehittämistä. Kaikki tämä tehdään koodi vapaasti. Semrush on meillä mukana varmistamassa, että hakukoneoptimointi pysyy mukana.
Mikä on digituottamaan?

Digituottamaan on työkirja ja verkkokurssi. Teimme työkirjan, joka auttaa sinua saamaan digimarkkinointisi tuottamaan ja pääset kehittämään liiketoimintaasi. Opit tunnistamaan digimarkkinoinnin yleisimmät karikot. Ymmärrät ostopolkujen logiikan ja opit rakentamaan niitä itse. Johdat tavoitteiden ja mittareiden kautta ja investoit vain tuloksiin. Osaat luoda jatkuvaa sisältöä ja tehdä täydellisen tarjouksen. Suosittelen, jos haluat tehdä digimarkkinointia itse.

Asiakkaat kertovat

MITÄ ASIAKKAAT SANOVAT COCOSTA?

IMG_1196

Toimitusjohtaja Leila Koistinen

Ovatko asiakkaat tyytyväisiä saamaansa palveluun? Katso kommentit HubSpot Partner -portaalissa. 

"HubSpotin käyttöönoton ja Cocon asiantuntijuuden myötä olemme alkaneet tuntemaan asiakkaamme paljon paremmin. Hienoa tehdä yhteistyötä kumppanin kanssa, joka haluaa tuloksia yhtä kovasti kuin asiakkaansakin. Suosittelen."

 

Näiden viestien myötä rohkeus ja motivaatio mennä eteenpäin Cocon valitsemalla palvelumallilla on suuri. Kiitos!

Terveisin Leila & Jouni

 
ENSIMMÄINEN ASKEL ON HUBSPOT DEMO

VALITSE EKOSYSTEEMI

Teemme HubSpot demon ilolla. Meille se tarkoittaa, että vastaamme niihin kysymyksiin, mitä sinulla on HubSpotista. Vastaako tämä järjestelmä niihin haasteisin, jotka ovat yrityksellesi tärkeitä, kun haluat nousta seuraavalle tasolle digimarkkinoinnissa ja-myynnissä? 

Käydään läpi myös HubSpotin hinnoittelu, niin tiedät millaisesta investoinnista on kysymys. Tiedät millaisen ekosysteemin osaksi tulet ja mihin hintaan. HubSpot ei sovi kaikille, mutta  jos on kunnianhimoa digitalisaatioon- tämä voi olla oikea RATKAISU!

Hubbari myy uuden portaalin aina vastuullisesti. Käyttöönotosta huolehtii HubSpot itse tai valitsemasi partneri. Järjestelmä sopii B2B-myyntiin ja markkinointiin. Toimii myös B2C -yritysten kasvumoottorina.

Varaa aika digistrategilta!

platinum-horizontal-color-450px

 

Jos haluat toimia datakeskeisesti, varmista nämä asiat Hubbarista heti!

HUBSPOTIN KÄYTTÖÖNOTON MUISTILISTA

Jos haluat varmistaa, että HubSpot -portaali on otettu käyttöön oikein, niin käy tämä lista läpi huolella. Tarkista onko nämä kaikki asetukset aktivoitu ja onko ne tehty oikein. Omassa työssäni tulee vastaa portaaleja, jotka on avattu jo vuosia sitten. Valitettavasti käyttöönotto on tehty puutteellisesti ja esimerkiksi estänyt blogien sekä LP-sivujen Google löydettävyyttä. Vältä karikot ja kysy neuvoa osaavalta HubSpot partnerilta. Tiedät ketä tarkoitan. Otetaanko tehot irti HubSpotista?

 • Domains & URLs
 • Robots.txt
 • Sitemap.xml
 • Google Analytics
 • Google Search Console
 • Google Ad’s
 • Facebook Ad’s
 • Linkedin Ad’s


 • Somekanavat
 • Oma sähköposti & kalenteri-integraatio
 • GDPR Tools
 • Chat & Bots
 • Tiketit & FAQ tietämyskanta
 • Asiakaspalaute & kyselyjen aktivointi
 • Kieliasetukset
 • Kampanja asetukset 
 • Markkinointikalenteri
 • Memberships
 • Käyttäjäryhmät ja käyttöoikeudet
 • Raporttien & analytiikan näkymät
Valitse oikea partneri

HUBSPOTIN OSTAMISEEN JA KÄYNNISTÄMISEEN

HubSpotin tekninen käyttöönotto onnistuu tunneissa. Työkaluna HubSpot on nopeasti otettavissa haltuun. Käyttöliittymä on looginen ja intuitiivinen käyttää.

Taktinen käyttöönotto vie  hieman enemmän aikaa. HubSpot Akatemian sertifikaateista voi nopeasti löytää hyviä taktisia vinkkejä. Käyttöönotossa tavoite on aktivoida oikeat työkalut yrityksesi tapaan tehdä digitaalista markkinointia eli löytää oikeat ja toimivat taktiikat. Näistä rakentuu sitten muutamassa kuukaudessa yrityksesi digistrategia ja voimme keskittyä kasvumarkkinontiin.

HubSpot on digimarkkinoinnin, -myynnin ja -asiakaspalvelun monikanavainen työjuhta, siksi käyttöönotto pitää tehdä kerralla oikein. Partnerina olemme mukana jo hankinnan  alkuvaiheessa. Ota meidät mukaan neuvottelemaan oikea kokoonpano ja hinta.

Ota tehot irti investoinnista

OMA DIGISTRATEGI PALVELUNA

Digistrategi palvelu on kokonaiskuvan rakentamista.  Kokonaiskuva syntyy, kun sisältö, viestit,  automaatio, raportointi ja datavirrat toimivat läpinäkyvästi yhdessä paikassa.

Kehityspisteiden tunnistaminen ja heikkouksien jatkuva parantaminen nostaa yrityksen kilpailukykyä. Kokonaiskuvasta rakentuu voittava  strategia ja kasvuvoimaa kysynnän herättämiseen. Digistrategin kanssa viikosta viikkoon. Systemaattisesti, yksi asia kerrallaan.

 

Mihin tarvitset digistrategia?

IMG_1010-1

 

6.5.2022 valmennus & webinaari

10 vinkkiä, kuinka otat tehot irti HubSpotista!

HubSpot Video

 

Kymmenen vinkkiä, kuinka tehot otetaan irti Hubbarista. Moni portaali on otettu käyttöön vuosia sitten. Partnerit ovat vaihtuneet ja käyttäjät myös. Data on sekaisin, taktiikat hakusessa, prosessit sekaisin, raportointi tekemättä, GDPR käyttöönottamatta. Walmennuksen ohjeilla saat portaalin kuntoon. Kannattaa tulla kuulolle!

Ilmoittaudu mukaan!

OPERATIONS HUB - JA DATA LIIKKUU!

MYYNTI JA MARKKINOINTI INTEGRAATIOT

Ei ole olemassa vain yhtä työkalua, jolla digimarkkinoinnin ja -myynnin kokonaisuuden voi tehdä. Tarvitaan ekosysteemi ja helppo tapa integroida erilaiset järjestelmät yhteen. Kun data liikkuu ja integraatiot toimivat, voit keskittyä tuloksen tekemiseen. HubSpot on helppo integroida, koska rajapinta (API) on hyvin dokumentoitu. Lisäksi yli 500 järjestelmää integroituu vain nappia painamalla. Uusi Operations HUB tekee datan liikkeistä entistä helpompaa - ilman koodaamista!

Katso meidän YouTube-soittolistan video integraatioista.

 

5

MARKETING HUB & AUTOMATION

DIGIMARKKINOINNIN KAMPANJAT

8

 

Tehokas digimarkkinointi lähtee liikkeelle monikanavaisesta liikenteestä. Hyvä analytiikka luo pohjan digikampanjoiden mittaamiselle. Testaa nykyinen työympäristösi. Näetkö liikennevirrasta kuinka monta liidiä tuli eri kanavista? Ohjasitko liikenteen sivulle, josta näet konversiot ja samalla käynnistyi automaatio? Miten HubSpotin analytiikka toimii ja miten Google liittyy tähän?

Katso meidän YouTube -soittolistan video liikenteestä.Onko markkinointi- ja myyntikone aktivoitu?

MARKKINOINNIN AUTOMAATIO

Double exposure of businessman working with new modern computer show social network structure

 

HubSpot markkinoinnin automaatio on kehittynyt vuosien myötä erinomaiseksi kokonaisuudeksi. Sitä voit automatisoida, mistä sinulla on dataa.

Yli kymmenen vuoden kokemuksella automaatiosta voisin todeta yleisesti: Moni siitä puhuu, mutta harva sitä tekee.
Automaation käyttöönotossa erotamme kaksi eri aluetta: Markkinoinnin automaation (workflows) ja myynnin automaatiot ( Sequences).

Olemme tuotteistaneet markkinoinnin automaatiossa yhdeksän markkinointiohjelmaa, jotka kannattaa automatisoida. Asiakkuuden elinkaaren hallinta on se punainen lanka, jonka ympärille kokonaisuus rakennetaan.

 SALES CRM & SERVICE HUB

JOHDA MYYNTIÄ JA PALVELE ASIAKKAITA

Asiakas on datan keskellä. Et tarvitse 10-20 järjestelmää, kun rakennat markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun kokonaisuuden yhdellä HubSpot-portaalilla. Kun data on yhdessä, on markkinoinnin ja myynnin yhteistyö selkeää ja mitattavaa. Yhteinen perusta helpottaa johtamista, kehittämistä ja nostaa esille yhteisiä innovaatiota. 

Katso meidän YouTube -soittolistan CRM -video!

 

HUB 10_Youtube tumbnails

GROWTH-DRIVEN DESIGN & CMS HUB

HUBSPOT KOODIVAPAAT VERKKOSIVUT

Muistan, kun muutama vuosi sitten Luke Summerfield HubSpotilta tuli Suomeen ja koulutti meidät GDD-osaajiksi. Growth-Driven Design on meidän mielestä ainoa oikea tapa tehdä HubSpot-verkkosivut. Julkaistaan heti, kun on paremmat kuin nykyiset ja sitten jatkuvan parantamisen periaattein eteenpäin. Ketterät metodit kunniaan!

HubSpotin CMS on uudistunut 2021. Teemat, chatit, blogi, SSL, navigaation rakentaminen ym. tekevät itse kotisivuprojektista käytännössä koodi vapaan. Mitäpä, jos alusta maksaisi 300- 600 EUR/vuodessa ja käytössä on kotisivujen lisäksi CRM ja paljon muuta.....

Kuinka tehdään myyntivalmiit verkkosivivut?

 

Mistä kaikki alkoi?

INBOUND-MARKKINOINTI KASVUMOOTTORINA

Hubspot partnerina ja toimistona emme halua unohtaa sitä, mistä HubSpot lähti liikkeelle 15 vuotta sitten. Inbound-markkinointi oli Hubbarin "Silver Bullet" ja hakukoneoptimointi sekä monikanavaisuus oli aikaansa edellä oleva toimintamalli, jolla markkinoilta saatiin positiivista huomiota. Yhdessä vaiheessa Hubbari hyödynsi Semrush dataa, mutta kehitti sitten SEO-toiminnallisuuksia omalla koodilla eteenpäin. Siinä HUB on tinkimätön. HubSpot koodi on HUB:n omaa, ei muilta ostettua.

SEMrush on  on noussut NYSE pörssiin liki samaan kokoluokkaan kuin HUB varsin nopeasti. Googlen tulkkeja tarvitaan ja erityisesti sellaisia ohjelmia, joiden tuottaman diagnoosin avulla voidaan kokonaisvaltaisesti optimoida hakukoneita. Tässä SEMrush on onnistunut.

Nämä molemmat: HUBSPOT ja SEMRUSH, yhdistyvät Cocon palveluissa. Yksi silmä tai yksi tapa tehdä digitaalista markkinointia ei enää riitä. Inboundin tukena tarvitaan sopiva kerros outboundia, maksettua mainontaa ja uusien kanavien kokeilua. Jatkuvasti muuttuva ja tiukentuva sääntely fokusoi tekemistä. Tällä hetkellä tärkeintä on se data. jonka omistat ja sen rikastaminen. Siksi olemme valinneet nämä kaksi työkalua ja kehitämme osaamistamme kokonaisuuksien ymmärtämiseen ja kehittämiseen.

 

HALUATKO HUBSPOT DEMON?

Innostun aina uudelleen ja uudelleen, kun saan esitellä tämän työkalun. Mieti yrityksesi markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun haasteet ja mitä haluat tietää HubSpotista. Vastaan mielelläni sinun kysymyksiin ja järjestän sinulle demon työkalusta. Varaa demoaika kalenterista ja kerro: Mikä on suurin haasteesi juuri nyt?
 
Varaa aika digistrategilta!