Myyntivalmiit kotisivut

HubSpot CMS on valintasi, jos haluat myyntivalmiit kotisivut.
CRM on aina paketissa mukana - myös automaatio. 
Toteutamme sivustot Growth-Driven Design-prosessilla, koodi vapaasti.

HubSpot #1 CMS in the World

Asiakkaiden valintana maailman ykkönen. Jos haluat markkinointikoneen, jonka käynnistäjänä on myyntivalmiit kotisivut, olet tullut oikeaan paikkaan. No Code eli koodi vapaasti tehdyt kotisivut Coco tekee HubSpotilla. Olemme virittäneet kumppanien kanssa valmiin koodikirjaston ja teematehtaan. Katso video, niin ymmärrät nämä edut paremmin. Emme toimi koodaa ja hylkää - mallilla, vaan paranamme vauhtia koko ajan. #investoituloksiin

Describe your image
head

Markkinoijan ja myyjän yhteistyö

HubSpot tuo näkyville asiakkaan matkaa eka klikkauksesta kanta-asiakkaaksi.  Myyntivalmiit kotisivut toimivat silloin parhaiten, kun kaikki näkevat saman datan, prosessit, kampanjat, eurot ja mittarit. Suosittelemme - All in one!

head

Käsikirjoitus ja käyttöliittymä

Houkuttelu, vuorovaikutus ja ilahduttaminen on haastavaa käsikirjoittaa markkinointiohjelmaksi, jossa jokainen koukku, tarina ja tarjous on osa digitaalista ostopolkua, klikkaus kerrallaan. HubSpotilla olet koko ajan kartalla.

head

140 testattua modulia koodi vapaasti

Kotisivujen vieminen myyntivalmiiksi perustuu siihen, että markkinoija, myyjä, designer ja käsikirjoittaja koostavat tärkeimmät sivuteemat. Sen jälkeen, kun konsepti on kasassa ja parempi kun nykyinen.  julkaistaan ensimmäinen versio.  Koodaria tarvitaan, kun vierailijat kertovat, mitä pitää kehittää.

Miten Growth-Driven Design
prosessi etenee?

 

 

 

Tee kilpailijoista kaverisi ja rakenna kotisivut markkinointi- ja myyntikuntoon.

Älä usko härpäkkeisiin ja siihen mediaan, mitä sinulle myydään. Usko omaan tarinaan. Lähde siitä liikkeelle.

Kotisivut on se media, jonka pitäisi välittää tämä tarina suureen maailmaan. Tehdä se löydettäväksi.

Vastaa verkossa esitettyihin kysymyksiin. Kotisivusi ovat myyntivalmiit, kun siirryt kysynnän herättämisestä - liidien generointiin.

Tee  ostaminen helpoksi. Poista oston esteet hyvällä sisällöllä blogeissa, laskeutumis- ja verkkosivuilla, niin onnistut välittämään luotettavan osto- ja asiakaskokemuksen. 

Valitse markkinointi- ja myyntikoneeksi HubSpot. Se on alustana digimarkkinointiin ja -myyntiin suunniteltu, monipuolinen ja skaalautuu kasvun myötä. 

 

  • Kasvustrategia

  • Ilmeen ja tyylin löytäminen

  • Sivujen toistuvat rakenteet

  • Oman ääni ja ilme

  • Markkinoijan HubSpot CMS

  • Myyjän HubSpot CRM

  • Uusien kotisivujen julkaiseminen

  • Jatkuva kehittäminen

  • Tulosten mittaaminen

Kuinka myyntivalmiit kotisivut tehdään?

Olemme mukana kehittämässä kansainvälistä HubSpot CMS + CRM kotisivujen teematehdasta. Emme tee verkkosivuja "julkaise ja unohda" -mallilla, vaan olemme tuotteistaneet yhdeksän vaiheen prosessin, joilla nostetaan kotisivut myyntivalmiiksi. Miksi tekisit kotisivut vain osaksi digimarkkinointia, kun voit voit rakentaa digimarkkinoinnin kotisivujen ympärille? Katso introvideo!

 

 Tule mukaan webinaariin!

Haluatko tietää kotisivujesi vahvuudet ja heikkoudet?

 

Kotisivujen kehittäminen lähtee liikkeelle nykytila- analyysistä. Tason nostamiseen tarvitaan selkeä dataan perustuva näkemys, miten menee juuri nyt.

jouni650px

Jos haluat, että teemme sinulle websivujen auditoinnin, se on ilmaista. Avaamme tulokset sinulle, kun buukkaat 30 min. onlinen digistrategi Jouni Koistisen kanssa. Riittää, kun kerrot sen domeinin, josta haluat kuulla totuuden ja kolme kilpailijaa. 

 

cocologo_112pxkork
jouni1x1

Moro sinulle

Tulit oikeaan paikkaan, jos haluat tietää lisää HubSpotista. Terveisin: Digistrategi Jouni Koistinen | 044 045 9091

Powered by Coco Invest Oy