Skip to content
SEO - Search Technology Internet- Controller on Black Control Console with Blue Backlight. Improvement, Regulation, Control or Management Concept.

HAKUKONEOPTIMOINTI PALVELUNA

Googlen hakukoneoptimointi on kuukausien projekti.

Google hakusanat, kilpailijaseuranta ja SEO-optimointi rakennetaan  mittareiksi  Semrush-työkalulla.

Hakukoneoptimoinnin vaikutus on pitkä

MIKSI SEO KANNATTAA TEHDÄ?

Noin 70-80% tiedonetsijöistä keskittyy yksinomaan orgaanisiin hakuihin  ja jättää huomiotta maksetun mainonnan. Siksi hakukonemarkkinointi on järkevä investointi.

Hakukoneoptimointi toimii vain jos on hyvää sisältöä. Sisältömarkkinoijan on valittava ne teemat, joiden avainsanoilla haluaa Google-hakutuloksissa ensimmäiselle sivulle.

Matka hakutuloksiin voi onnistua muutamalla hyvällä blogikirjoituksella  kuukaudessa tai se voi viedä vuosia. SEO-optimointi on reaaliaikaista, joten siihen vaikuttaminen onnistuu oikealla SEO-strategialla ja toimintamallilla.

SEO-toimisto palvelussa jokainen asiakas saa omat tunnukset Coco:n SEMrush -asiakasportaaliin, jossa raportit ja analyysit ovat käytettävissä koko tiimille.

Hakusanatutkimukset, kotisivujen auditointi sekä hakukoneoptimointi yhdestä paikasta. Sovitun palvelutason ja rytmin mukaan. 

Räätälöidään sinulle sopiva malli tehdä tuloksellista yhteistyötä. Palvelumme on jatkuva hakukonemarkkinointi (SEM)  ja hakukoneoptimointi (SEO) SEMrush - työkalulla.

Coco Invest Oy on SEMrush Agency Partner.

Miksi hakukoneoptimointi kannattaa?

Näyttökuva 2021-11-1 kello 20.25.28

 

Auditoinnit & jatkuva hakukoneoptimointi

MITÄ TAPAHTUU KOLMESSA KUUKAUDESSA?

Dataa syntyy koko ajan ja sitä analysoidaan. Diagnoosi on haastavampi osuus. Miksi tämä mittari toimii niin, kuin se tekee?
Tutustu Digistrategi Jouni Koistisen kirjoittaamaan blogiin, jossa kuvataan mitä tapahtuu kolmessa kuukaudessa.
Miten palveleva SEO-toimisto luo hakukoneoptimoinnilla kasvua?

1
KILPAILIJOILTA OPPIMINEN Kuka on voittaja Google hakutuloksissa? Kun se on selvillä, miten parannetaan mittareita? Esim. Visibility, share of voice, position tracking.
2
VERKKOSIVUIHIN TEHOA Kun tiedetään mikä ei toimi ja missä on teknisiä haasteita, rikkoutuneita linkkejä tai huonoa seuraa. On aika tehdä toimenpiteitä ja duunata tekninen puoli kuntoon.
3
SISÄLLÖSTÄ VOIMAA SEO-template luo tehokkuutta ja systematiikkaa ja vastaa kysymykseen, miksi ja millä teemalla haluamme tulla löydetyksi Google 100 hakutuloksista?
4
SOME ja AD's KUNTOON Monikanavaisuus on rikkautta ja voimaa. Miten sinä jaat sisällöt, teemat ja hakusanat ansaittuun tai ostettuun kanavaan?  Kumpi tuo rahaa enemmän?

ALOITETAAN GOOGLE HAKUKONEOPTIMOINTI NYT!

SEO ei selittelemällä parane.
Tehdään auditoinnit ja varmistetaan missä markkinassa, millä tasolla ja millä sisällöllä kilpailet.
Tämän jälkeen data keskeisesti tehdään päätöksiä ja nostetaan kilpailukykyä. 

SEO-TOIMISTO PALVELUHINNASTO

 

 

BASIC

460 EUR
Nykyiset hakusanat kilpailutilanne, Google 100
Kolmen kilpailijan analyysi
Site Audit raportti
Sisältöteemojen rakentaminen
Cocon SEO-portaali käytössä 
Raportointi viikottain
1-2 online-valmennusta kuukaudessa
Ensin analyysi ja diagnoosi SEMrush ohjelmalla. Sen jälkeen 3 kuukauden seuranta, raportit viikottain ja valmennus. Laskutus 3 kk jaksoissa 3 x 460 EUR. Hintoihin lisätään alv 24 %.

PROFESSIONAL

720 EUR
Kaikki Basic palvelut
Site Audit & jatkuva seuranta
Valmennus 2-3/kk
Toimialan kilpailuseuranta
HubSpot ja WIX -optimointi ohjeistus
SEO template ohjeistus ja analyysi
Cocon SEO-portaali käytössä
Ensin analyysi ja diagnoosi SEMrush ohjelmalla. Sen jälkeen 3 kuukauden seuranta, raportit viikottain ja valmennus. Laskutus 3 x 720 EUR. Hintoihin lisätään alv 24 %.
Ota SEO haltuun!

GOOGLEN HAKUKONEOPTIMOINTI OPAS

Semrush:n oppaasta opit hakukoneoptimoinnin perusteet muutamassa minuutissa. Kun teet oppaan vinkkien mukaan verkkosivujen sisältöjä, saat omalla työllä Google löydettävyyden nousuun. 

DIGISTRATEGIN BLOGILTA

Miten hakukoneoptimoidaan, tehdään asiakaspolkuja sekä noustaan seuraavalle tasolle digimarkkinoinnissa? Blogilta löytyy vastauksia. Nauti!