Skip to content
jouni koistinen

DIGITOIMISTO JOENSUU-HELSINKI

Cocolla on juuret Joensuun seudulla. Kasvoimme Kontiolahdelta autotallista ensin Joensuun tiedepuistoon ja sitten kolmen kaupungin kautta Helsinkiin. Olimme aikaisemmin Idealmainos. Autamme kasvuhaluisia  yrityksiä löytämään uutta businesta Suomen markkinoilta ja kansainvälistymään turvallisesti.

Haluatko mukaan kasvuun? Varaa 30 min. online. Kerron, miten se onnistuu!

DIGIMARKKINOINTI- JA MYYNTI EDELLÄ

Digimarkkinointi on jatkuvaa kehittämistä ja optimointia. Olemme mukana  kasvutarinasi jokaisessa vaiheessa. Tehdään ensin valinnat ja perusta (strategia/taktiikat) huolella. Rakennetaan sinun tapaasi markkinoida, myydä ja palvella asiakkaita. Jatkuvan parantamisen periaattein lisätään uusia taktiikoita, ostopolkuja, kampanjoita, sisältöjä, automaatiota, kanavia ja mittareita. Tärkeintä meille on, että tiimisi osaa pyörittää ja optimoida digimarkkinointia. Näin saat liiketoimintasi kasvuun. 

TÄSTÄ MEIDÄT TUNNETAAN

DIGIMARKKINOINNIN AMMATTILAISET

Olemme olleet kohta yhdeksän vuotta HubSpot -teknologian asiantuntijoita. Vuoden 2016 liiketoimintakaupan myötä muutimme Helsinkiin.  2019 vuoden alusta alkaen virittelimme Cocon osaamista uudelle tasolle ja 2022 tulimme toisen kerran Platinum-tasolle HubSpot ekosysteemissä.

Haluatko sinä nostaa yrityksesi digimarkkinoinnin uudelle tasolle. Varaa aika keskusteluun. Näytän konkreettisesti, kuinka tason nosto tehdään!

Haluatko mukaan kasvuun? Varaa 30 min. online. Kerron, miten se onnistuu!

 

platinum-horizontal-black

 

GROWTH-DRIVEN DESIGN & CMS HUB

HUBSPOT KOODIVAPAAT VERKKOSIVUT

Muistan, kun muutama vuosi sitten Luke Summerfield HubSpotilta tuli Suomeen ja koulutti meidät GDD-osaajiksi. Growth-Driven Design on meidän mielestä ainoa oikea tapa tehdä HubSpot-verkkosivut. Julkaistaan heti, kun on paremmat kuin nykyiset ja sitten jatkuvan parantamisen periaattein eteenpäin. Ketterät metodit kunniaan!

HubSpotin CMS on uudistunut 2021. Teemat, chatit, blogi, SSL, navigaation rakentaminen ym. tekevät itse kotisivuprojektista käytännössä koodi vapaan. Mitäpä, jos alusta maksaisi 300- 600 EUR/vuodessa ja käytössä on kotisivujen lisäksi CRM ja paljon muuta.....

Kuinka tehdään myyntivalmiit verkkosivivut?