Kuinka otat tehot irti HubSpotista?

Autamme inhouse-tiimejä rakentamaan HubSpot datasta, prosesseista, kampanjoista sekä yrityksen tavoitteista digitaalisen markkinoinnin, myynnin sekä asiakaspalvelun kokonaisuuden.
Tavoitteena huippuunsa viritetty Hubspot portaali: Tuloksellinen digimarkkinointi, moderni myynti ja tyytyväiset asiakkaat. #Investoituloksiin

Super Admin pitää portaalin kunnossa

HubSpot Super Admin on digimarkkinoinnin Personal Trainer -palvelu.
Digistrategimme varmistaa, että sinulla on kontrolli potentiaalin ja nykyisen asiakkaan matkasta, sisällöstä ja datasta. Huolehdimme, että portaalisi on käyttöönotettu oikein ja prosessit sekä raportointi on kunnossa.

Datan puhtaus

Perusasiat kuntoon ensimmäisenä. Kontaktiedot ja asiakkuuden elinkaari sekä yritysdata. Kuka on yrityksesi ihanne-asiakas? Miten se näkyy datassa ja prosesseissa? Hyödynnätkö ostopersoonia? Millaisen automaation tarvitset pitämään datan ajantasalla?

Prosessit kuntoon

Markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun tehokkuus rakentuu prosesseista ja yhteistyöstä. Voittava tiimi tietää mitä pitää tehdä ja missä vaiheessa. Automaatio on apuna rutiinien hoitamisessa ja raportointi kertoo kehityspisteet ja kasvun.

Portaalin kunnossapitoa

HubSpot julkaisee uusia beta-ohjelmia harva se viikko. Osa niistä sopii yrityksellesi ja ne aktivoidaan. HubSpotissa on käyttäjiä ja tiimejä. Niiden profiilit pitää rakentaa yrityskohtaisesti ja kouluttaa oikea etiketti.

Markkinoinnin ja myynnin tuki

Coco Investillä on yrityksenä yli 25 vuoden kokemus markkinoinnista ja myynnistä. Autamme yritystäsi kaikissa Hubspot asioissa, ostetun mainonnan kysymyksissä, kampanjoissa, hakukoneoptimoinnissa,  graafisten materiaalin tuotannossa ja myynnin sparraamisessa.

Kysy lisää mitä me osaamme!

Valmennusta & koulutusta

Uuden oppiminen nopeuttaa kasvua. Super Admin on tukenasi, kun uusia prosesseja ja ominaisuuksia pitää ottaa nopeasti tiimin käyttöön. Valmennamme tiimejä ja yksilöitä nostamaan tasoa. Otetaan yhdessä tehot irti HubSpotista.

Kehitysmittareiden analysointi

HubSpotin analytiikka raportointi on jo Bi-tasolla. Meillä on kuuden kasvumittarin malli, jonka sisälle rakennamme kampanja-  ja prosessikohtaisia mittareita. Kysymys kuuluu: miksi tämä toimii niinkuin se tekee? Mitä kohtaa pitää muuttaa, että tulokset paranevat?

check650px

Valitse kokenut
HubSpot-partneri

Leila ja Jouni Koistisella on kymmenen vuoden ja yli sadan portaalin kokemus HubSpot partnerin työstä. Leila Koistinen on suorittanut yli 30 sertifikaattia ja hän on HubSpot Certified Trainer.

Uusi HubSpot Super Admin -palvelu on kehittynyt vuosien varrella yhdessä asiakkaiden kanssa töitä tekemällä. Digitaaliseen markkinointiin ei ole oikotietä. Vain kokeilemalla ja jatkuvasti kehittämällä inbound- ja outboundmarkkinointia tulokset paranevat.

Kasvumarkkinointia datalla

HubSpot Admin palvelussa digistrategi auttaa löytämään strategisia, taktisia ja operatiivisia oivalluksia markkinointiin sekä myynnin kassavirran parantamiseen.  Digistrategi rakentaa toimivat prosessit ja tarkan diagnoosin datasta yrityskohtaisilla mittareilla. Kuinka valmis olet kasvuun?  Aloitetaan yhteistyö. tekemällä markkinointisuunnitelma eli Game Plan.

kasvu
Coco Investin kanssa nextille levelille digimarkkinoinnissa. Selkeää, määrätietoista ja asiakaslähtöistä toimintaa kokonaisuudessaan. Vahva suositus!
Jouni on auttanut yritystämme markkinoinnin aloitusvaiheessa. Oma aikasempi kokemukseni oli se, että juhlallisten alkupuheiden jälkeen yrittäjä jää helposti toteuttamaan asioita yksin. Jounin kanssa on ryhdytty heti sanoista tekoihin; suunnittelemaan toimenpiteitä ja toteutettu niitä yhdessä. Yhteistyö on ollut helppoa ja mutkatonta ja tulokset puhuvat puolestaan.
Hyvin suunniteltu ja step by step -käyttöönotto varmisti, että saimme perusasiat kuntoon tiiviissä aikataulussa ja muodostimme ymmärryksen järjestelmän mahdollisuuksista. Tältä pohjalta oli hyvä lähteä laajentamaan käyttöä. Erityisesti pidän Cocon tavasta tehdä asiakkaasta HubSpot-osaaja ja tarjota asiakkaalle tarvittava tietotaito toimia ja kehittyä järjestelmän pääkäyttäjänä. Coco on kumppani ja työpari samalla puolella pöytää.
Coco Investin tapa ja taito tehdä töitä tukevat kasvuamme. Digistrategi-palvelu kaivautuu syvälle dataan, Retainer-sopimus takaa, että hommat eivät pysähdy ja ketterän HubSpotCRM-käyttöönoton myötä saamme tehot irti sekä myynnissä että markkinoinnissa - yhtenä tiiminä. 👍
Coco Invest on ollut tärkeä tuki HubSpotin kokonaisvaltaisessa käyttöönotossa. Olemme saaneet paljon oppeja ja oivalluttamista datan kanssa pelaamiseen, asiakaspolkuajatteluun läpi markkinoinnin ja kaiken kaikkiaan monipuolista digimarkkinoinnin sparrausta viestintää tekevälle tiimille.
02 05 04 01 03
HubSpot CMS, Sales and Marketing HUB
HubSpot Marketing Professional
HubSpot CRM and Marketing HUB
HubSpot CRM and Marketing HUB
Marketing Hub Professional and CRM
Hyödynnätkö kaikkia ominaisuuksia?

Tehdään ensin HubSpot portaalin auditointi

Vastaamme kysymykseen: Onko sinun HubSpot investointisi tehokäytössä? Mitä se tuottaa ja miten sitä kannattaa kehittää?

Tilaa HubSpot portaalin auditointi. Tavoite on päästä irti huonojen tulosten kierteestä. 

 
smartmockups_l16694zl

Modernin markkinoinnin
ja myynnin yhteistyö

jouni650px

HubSpot Super Admin on yrityksellesi sopiva palvelu, jos haluat ottaa tehot irti nykyisestä HubSpotista tai haluat käyttöönoton kerralla oikein. Digistrategi auttaa sinun tiimiäsi rakentamaan tehokkaan markkinointi- ja myyntikoneen sekä ottamalla tehot irti HubSpotista.

HubSpot korvaa ainakin yhdeksän markkinoinnin operaatiohin liittyvää järjestelmää. Siksi Hubbari toimii niin hyvin ja tekee tulosta. Olisiko nyt sopiva aika jutella?