Markkinointitoimisto Helsinki

HubSpot partneri

HubSpotin ekosysteemissä 2023 on meidän kymmenes vuosi. Keskitymme palvelemaan niitä asiakkaita, jotka haluavat kaiken tiedon ja osaamisen omalle tiimilleen.

Meille on tärkeää, että digimarkkinointia tekevät juuri ne henkilöt, joiden substanssi markkinaan, kohderyhmään ja sisältöön on kohdallaan. Heillä pitää olla kokonaiskuva hallussa ja paras mahdollinen työkalu tuloksen tekemiseen.

hallikoisti
platinum-badge-black

HubSpot Platinum partneri

Mikä on HubSpot? Hubbari on intuitiivinen digimarkkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun järjestelmä. Jos tavoitteena on 360-asteen läpinäkyvyys ja datakeskeisyys, strategiasta tuloksiin, niin unelmat toteutuvat tällä järjestelmällä. Autamme yritystäsi ottamaan kaikki tehot irti HubSpotista.

Fletcher Method_BPC Badge-2-1-1

Digimarkkinoinnin valmennusohjelma

Fletcher Method partneriohjelman suoritimme 2019. FM on testattu ja toimiva malli digimarkkinoinnin kehittämiseen.
Cocon juhlavuoden kunniaksi teimme uuden  90 päivän valmennusohjelman. Tutustu ja lataa ohjelman esittely!

semrush-agency

SEO ja sisältömarkkinointi

Coco tarjoaa Google hakukoneoptimointi palveluja. Yhdistämme SEO palveluihin myös digimainonnan, sisältömarkkinoinnin ja digitaalisten ostopolkujen rakentamisen. Coco on SemRush Agency Partner ja verkoston kautta osa kansainvälistä palveluverkkoa.

Coco Invest on erilainen markkinointitoimisto

“Nousimme tammikuussa 2022 jo toistamiseen HubSpot Platinum -partneriksi, mutta hyvin erilaisella konseptilla. Edellisellä kerralla meitä taisi olla palkkalistoilla kahdeksan osaajaa kolmella paikkakunnalla. Nyt teimme tämän työn Leilan kanssa kahdestaan kotitoimistolta Marjaniemestä. Kiitos loistavan suomalaisen ja kansainvälisen verkoston pystymme skaalautumaan kaikkiin digimarkkinoinnin haasteisiin. Palvelemme pörssiyhtiöistä startup-yrityksiin. Asiakasportfolio on juuri nyt ihastuttavan monipuolinen ja haastaa meitä viikottain ylittämään itsemme ja verkostomme osaamisen. Positiivinen haaste.”

jouni1700px

Autotallista tiedepuistoon

Perustimme mainostoimiston Kontiolahden Ankkuritielle autotalliin 1998. Koska oli aprillipäivä ja hyvät keväthanget, annoimme nimeksi Idealmainos. Parissa vuodessa olimme Joensuun suurin mainostoimisto. Ostimme webbifirman ja muutimme autotallista tiedepuistoon.

1998
leila1700px

Markkinoinnin automaatio

Oma tuotekehitystiimi ja järjestelmien testausta. Mikä on Suomeen sopivin? Act-on, Pardot, Silverpop vai Marketo? Toimipisteet Joensuu ja Kuopio. Tuotekoulutusta Lontoossa.

2009
kokit700px

Ensimmäinen Platinum Suomessa

Ensimmäisten joukossa Suomessa nousimme HubSpotin kultakantaan. Uudet asiakkaat tulivat pääkaupunkiseudulta. Olimme ensimmäinen HubSpot Platinum -partneri Suomessa. Liiketoimintakauppa pörssiyhtiöön ja muutto Helsinkiin.

2015
toimisto700px

Coco Invest Oy

Paluu perheyhtiön työrauhaan. Uuden liiketoimintamallin kehittäminen alkaa. Fletcher Method, Clickfunnels, WIX ja Semrush. 2021 HubSpot kultapartneri jo toisen kerran. Kasvumarkkinointia, SEO-optimointia ja websivuja.

2019
omaplatinum

HubSpot Platinum -partneri toisen kerran

Coco Invest Oy on 24-vuotias digitoimisto vahvalla mainostoimisto taustalla. Yhtiön kotipaikka on Helsinki. Konseptimme ytimessä ovat HubSpot ja Semrush.

2022
kattaus

Tulevat näkymät

Kehitämme vanhaa, etsimme uutta.

2023
viisi-syytä

Viisi syytä valita HubSpot

Asiakkaiden mielestä HubSpot on maailman paras kotisivujen CMS, myynnin CRM ja markkinoinnin automaation MAP-työkalu. Siinä kolme ensimmäistä. Lisäksi HubSpot on asiakaspalvelun ja integraatioiden kehittyvä alusta. Jos ei ole vielä tuttu, haluatko demon HubSpotin viidestä Hubista ja niiden ominaisuuksista? Etsitään vastausta kysymykseen, sopiiko HUB sinulle vai ei?
 

Käyttöönotto pitää tehdä kerralla oikein

Vaikeinta on "ALL IN ONE". Moni yritys ajattelee, että riskejä on hajautettava ja siksi otetaan yksi osa tuolta ja jokin osa HubSpotista.  Näin ei kannata tehdä. Ole rohkea. Haluatko markkinointiteknologiaa, jolla nouset kirkkaasti seuraavalle tasolle? Jos vastaat kyllä, niin olet tullut oikeaan paikkaan.
concept650px
check650px

Portaalin auditoinnilla
tehot irti

Vastaamme kysymykseen: Onko sinun HubSpot investointisi tehokäytössä? Mitä se tuottaa ja miten sitä kannattaa kehittää?  Tilaa HubSpot portaalin auditointi. Coco paketoi sen sinulle samalla kehitysohjelmaksi ja -poluksi irti huonojen tulosten kierteistä. Kuusi selkeää mittaria!

Millaisia tuloksia voit odottaa?

HubSpot on käynyt yli sadantuhannen asiakkaan dataa läpi eri mantereilta ja tehnyt vertailun. Millaisia tuloksia voit odottaa ensimmäisen vuoden osalta, jos investoit nyt?  Platform ROI Report 2021 mukaan, saat 181 % enemmän liikennettä kotisivuille, 189 % enemmän liidejä ja 92 % enemmän voitettuja kauppoja.
boss

Onko HubSpot sinulle oikea järjestelmä?

Mikä on HubSpot? Hubbari on intuitiivinen digimarkkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun työkalu. Jos tavoitteena on 360-asteen läpinäkyvyys ja datakeskeisyys strategiasta tuloksiin, niin unelmat toteutuvat tällä järjestelmällä.
Coco Investin digistrategi Jouni Koistinen auttaa yritystäsi ottamaan kaikki tehot irti HubSpotista ja auttaa uuden karhean Hubin käyttöönotossa. 

Pyydä demo HubSpotista!

jouni650px