Markkinointitoimisto, Helsinki

HubSpot-Partneri

35 vuoden kokemus markkinointiviestinnästä ja yli 10 vuotta HubSpot-partnerina takaavat asiakkaille tuloksellisen digimarkkinoinnin ja modernin myynnin kampanjat, valmennukset, prosessit ja työkalut.

 

2024_jouni
Jouni Koistinen, puh. 044 045 9091
Digistrategi
Laita viesti
2024_leila
Leila Koistinen, puh. 044 045 9090
CEO, HubSpot Certified Trainer
Laita viesti
investoi-tuloksiin

Investoi tuloksiin

Autamme inhouse-tiimejä rakentamaan HubSpot datasta, prosesseista, kampanjoista sekä yrityksen tavoitteista digitaalisen markkinoinnin, myynnin sekä asiakaspalvelun kokonaisuuden. Tavoitteena huippuunsa viritetty Hubspot portaali. #Investoituloksiin.

Sertifioitu partneri

Muutos. Tulokset. Kasvu.

Kasvu ei tapahdu vahingossa. Ensin analysoidaan alkutilanne ja tehdään tarvittavat muutokset. Seurataan tuloksia ja niiden mukaan kohdistetaan kärkeä sinne mistä tulee paras kasvu. 

hubspot02

Miksi HubSpot?

Hubbari on intuitiivinen digimarkkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun järjestelmä. Jos tavoitteena on 360-asteen läpinäkyvyys ja datakeskeisyys, strategiasta tuloksiin, niin unelmat toteutuvat tällä järjestelmällä. Autamme yritystäsi ottamaan kaikki tehot irti HubSpotista.

fletcher02

Digimarkkinoinnin valmennusohjelma

Fletcher Method partneriohjelman suoritimme 2019. FM on testattu ja toimiva malli digimarkkinoinnin kehittämiseen.
Cocon juhlavuoden kunniaksi teimme uuden  HubSpot Mastery valmennusohjelman. 
semrush02

SEO ja sisältömarkkinointi

Coco tarjoaa Google hakukoneoptimointi palveluja. Yhdistämme SEO palveluihin myös mainonnan, sisältömarkkinoinnin ja  ostopolkujen rakentamisen. Coco on Semrush Agency Partner ja verkoston kautta osa kansainvälistä palveluverkostoa.

Coco Invest on erilainen markkinointitoimisto

“Vuoden 2022 tammikuussa tulimme jo toistamiseen HubSpot Platinum -partneriksi. Esimmäisen kerran vuonna 2015 meitä oli kuusi rautaista osaajaa. Nyt saavutimme platinatason kahdestaan.

Kiitos loistavan verkostomme pystymme skaalautumaan kaikkiin digimarkkinoinnin haasteisiin. Asiakasportfoliomme on ihastuttavan monipuolinen ja kokoluokat vaihtelevat pörssiyhtiöistä startup-yrityksiin. Sopisimme varmaan sinullekin!

Aikajana
1998

Autotallista tiedepuistoon

Perustimme mainostoimiston Kontiolahden Ankkuritielle autotalliin 1998. Koska oli aprillipäivä ja hyvät keväthanget, annoimme nimeksi Idealmainos. Parissa vuodessa olimme Joensuun suurin mainostoimisto. Ostimme webbifirman ja muutimme autotallista tiedepuistoon.

jouni1700px
1998
2009

Markkinoinnin automaatio

Oma tuotekehitystiimi ja järjestelmien testausta. Mikä on Suomeen sopivin? Act-on, Pardot, Silverpop vai Marketo? Toimipisteet Joensuu ja Kuopio. Tuotekoulutusta Lontoossa.

leila1700px
2009
2015

Ensimmäinen Platinum Suomessa

Ensimmäisten joukossa Suomessa nousimme HubSpotin kultakantaan. Uudet asiakkaat tulivat pääkaupunkiseudulta. Olimme ensimmäinen HubSpot Platinum -partneri Suomessa. Liiketoimintakauppa pörssiyhtiöön ja muutto Helsinkiin.

kokit700px
2015
2019

Coco Invest Oy

Paluu perheyhtiön työrauhaan. Uuden liiketoimintamallin kehittäminen alkaa. Fletcher Method, Clickfunnels, WIX ja Semrush. 2021 HubSpot kultapartneri jo toisen kerran. Kasvumarkkinointia, SEO-optimointia ja websivuja.

toimisto700px
2019
2022

HubSpot Platinum -partneri toisen kerran

Coco Invest Oy on 24-vuotias digitoimisto vahvalla mainostoimisto taustalla. Yhtiön kotipaikka on Helsinki. Konseptimme ytimessä ovat HubSpot,  Semrush ja Growthworks.

omaplatinum
2022
2023

Juhlavuosi 2023

Kymmenen vuotta täyteen HubSpot partnerina.

juhlavuosi23png
2023
2024

Tehot irti-valmennusohjelma

Growthworks sertifioinnin myötä mm. tekoälyllä yritysten digistrategioita, palvelutuotteistuksia, ostopolkuja ja automaatioiden sisältöä.  

Jouni_FM-5572_eitaus3
2024

Viisi syytä valita HubSpot

Asiakkaiden mielestä HubSpot on maailman paras kotisivujen CMS, myynnin CRM ja markkinoinnin automaation MAP-työkalu. Siinä kolme ensimmäistä. Lisäksi HubSpot on asiakaspalvelun ja integraatioiden kehittyvä alusta. Jos ei ole vielä tuttu, haluatko demon HubSpotin viidestä Hubista ja niiden ominaisuuksista? Etsitään vastausta kysymykseen, sopiiko HUB sinulle vai ei?

loppukoe

Käyttöönotto pitää tehdä kerralla oikein

Vaikeinta on "ALL IN ONE". Moni yritys ajattelee, että riskejä on hajautettava ja siksi otetaan yksi osa tuolta ja jokin osa HubSpotista.  Näin ei kannata tehdä. Ole rohkea. Haluatko markkinointiteknologiaa, jolla nouset kirkkaasti seuraavalle tasolle? Jos vastaat kyllä, niin olet tullut oikeaan paikkaan.

info

Portaalin auditoinnilla
tehot irti

Vastaamme kysymykseen: Onko sinun HubSpot investointisi tehokäytössä? Mitä se tuottaa ja miten sitä kannattaa kehittää?  Tilaa HubSpot portaalin auditointi. Coco paketoi sen sinulle samalla kehitysohjelmaksi ja -poluksi irti huonojen tulosten kierteistä. Kuusi selkeää mittaria!

Millaisia tuloksia voit odottaa?

HubSpot on käynyt yli sadantuhannen asiakkaan dataa läpi eri mantereilta ja tehnyt vertailun. Millaisia tuloksia voit odottaa ensimmäisen vuoden osalta, jos investoit nyt?  Platform ROI Report 2023 mukaan, saat 114 % enemmän liikennettä kotisivuille, 129 % enemmän liidejä ja 55 % enemmän voitettuja kauppoja.

Lataa ROI-raportti
analyysi