jouni_koistinen_3_pad_ss-1

OMA DIGISTRATEGI PALVELUNA

Nostan yrityksesi digimarkkinoinnin tasoa ja tuloksia askel kerrallaan. Katso Digital Strategist Jouni Koistisen esittely.
Katso digistrategin CV >

MILLÄ TASOLLA YRITYKSESI DIGIMARKKINOINTI ON NYT? 

Digistrategi palveluna segmentti on HubSpot käyttäjät Suomessa. Targetoimme erityisesti niihin, jotka pyörittävät Hubbaria omalla tiimillä. Osallistumme kädet savessa Inhouse-tiimien valmennukseen, sertifikaattien tekemiseen ja sparraukseen. Meidän positiointi on se, että olemme erilainen HubSpot partneri. Etenemme strategia, tulokset ja mittarit edellä. Yhdeksän vuoden kokemuksella osaamme sen, mistä puhumme. Jos et ole vielä HubSpotin käyttäjä, pyydä meiltä demo. Tutustu myös Semrush-palveluihin. HUOM! ne sopivat kaikille.

BASIC

Sopii yritykselle, jonka digimarkkinointi hakee suuntaa. Todennäköisesti olet vielä websivumarkkinoija -tasolla. Tärkein tehtävä on tunnistaa lähtötaso ja päättää mille tasolle haluat nousta?

Katso, millä tasolla olet digimarkkinoinnissa.

GROWTH

Yrityksellä on jo selvä digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kasvustrategia. Palvelemme datan, käsikirjoittamisen, automaation, kampanjoiden ja markkinointiteknologian optimoinnissa kasvumarkkinoinnin tavoittein.
Työtä tehdään jatkuvasti parantaen

TAVOITTEENA MITATTAVA KASVU

Kuinka paljon investoit digimarkkinointiin, myyntiin ja asiakaspalveluun vuodessa? Cocon idea on rakentaa asiakkaan kanssa yhdessä mitattava ja tulostatuottava digimarkkinoinnin kasvustrategia, jota toteutetaan yhdessä kuukausiohjelman mukaan. Emme ole powerpoint-konsultteja vaan osallistumme taktisiin valintoihin ja operatiivisiin toimenpiteisiin viikottain.  Ei tarvita workshoppeja eikä suunnitteluseminaareja. Aloitetaan heti huomenna yrityksesi datasta, sisällöstä, strategiasta, taktiikasta, mittareista ja tekemisestä oppien. Tavoitteena saavuttaa yrityksen asettamat liiketoiminnan kasvumittarit ja saada investointi digimarkkinointiin tuottamaan.

product-icon-01 DATA-DRIVEN Kun markkinoinnin päätöksiä tehdään dataohjautuvasti  pelikirja muuttuu. Otetaan yrityksen digikanavien ja asiakkaiden data käyttöön. Näin  rakennetaan ideaalisen asiakkaan  elinkaari ja matka ensimmäisestä klikkauksesta brändilähettilääksi.
product-icon-03 GROWTH-HACKING Kasvuhakkerointi avautuu hakusanakilpailun ja kilpailijaseurannan kautta.  Sisältömarkkinoinnin kehittäminen  ja optimointi  kanava kerrallaan rakentaa perustan kasvulle. Jatkuvasti parantaen ja parhaita käytäntöjä soveltaen kysyntä herää.
product-icon-02 PERFOMANCE MARKETING Digimarkkinontia pitää tehdä tulospohjaisesti. Panokset kohdistetaan siihen mikä tuottaa parhaiten. Testaaminen, variointi ja jatkuva optimointi varmistaa, että kampanjan ROAS ohjaa valintoja.
product-icon-04 CUSTOMER EXPERIENCE Miten asiakkaiden luottamus ansaitaan? Olemme kehittäneet  Digituottamaan -konseptin. Yhdeksän vaiheen kautta rakennamme asiakaskokemuksen pisteestä A pisteeseen B.  
TYÖVIIKON KUVAUS

MITÄ DIGISTRATEGI TEKEE?

12 Digistrategi palveluna asiakaskohtaamista, kaksi online-streamiä, kaksi puhelinpalaveria
70% työviikosta meni asiakastyössä
5% omassa markkinointi- ja myyntityössä
5%  sisältömarkkinointia: Streamit, blogit, some
20% Teknologia uutuuden: HubSpot & SEMrush uutuudet treenausta

jouni koistinen
  • Backlog, Wishlist & TODO-listat
  • 1-4 kertaa online kuukaudessa - 9 kohtainen agenda
  • TOFU: kysynnän herättäminen & uusasiakashankinta
  • MOFU: Liidimagneetit & konversiot
  • Kilpailijaseuranta
  • BOFU: Myynnille ohjaaminen
  • SEO-optimointi & kilpailijaseuranta
  • Markkinointiteknologian optimointi
  • Liiketoiminnan tavoitteet & kasvu
  • HubSpot koulutus
JATKUVASTI PARANTAEN

TEHOT IRTI HUBSPOTISTA

Olemme erikoistuneet HubSpot -markkinointiteknologiaan. Asiakkaan matka tuntemattomuudesta kanta-asiakkaaksi on haastava kokonaisuus. Kanavat, data, sisältö, kampanjat ja teknologian hyödyntäminen pitää olla hanskassa. Saatko kaikki tehot irti HubSpotista?  Mikä on sinun markkinoinnin ROAS?
Onko sinun pisteet 10/10?
gold-horizontal-color
bg-office-meeting-table-unsplash

Viisi vinkkiä syksyn digimarkkinoinnin virittämiseen!

 

1. Tee liikennevalotesti
2. Tunnista tasosi
3. SEO ei selittelemällä parane
4. Opi asiakaspolun blueskaava
5. Myyntivalmiit verkkosivut, 6 kriteeriä

DIGISTRATEGI PALVELUNA HINNASTO

Palvelumme sopivat parhaiten yrityksille, jotka ovat valmiita investoimaan HubSpot -markkinointiteknologiaan. Mihin tarvitset digistrategia?

BASIC

960 EUR / kk
1-2 valmennusta kuukaudessa
Digituottamaan prosessi
Yksi 14 pv sprintti kuukaudessa
Digistrategi ajanvarauslinkki
Hakusanojen Position tracking
SEMrush kilpailija-analyysi
3 kuukauden jaksoissa
Varaa aika keskuteluun. Niin käydään läpi Digistrategian liikennevalot ja millä tasolla olet digimarkkinoinnissa juuri nyt. Lähtötaso vaikuttaa hinnoitteluun!

PROFESSIONAL

1500 EUR / kk
4 valmennusta kuukaudessa
Kaksi 14  pv sprinttiä kuukaudessa
HubSpot käyttökoulutus
SEMrush analyysit ja raportit
Kampanjat tuki
Asiakaspolkujen suunnittelu
24/7 Support tiketit ja puhelut
Vuosisopimus, 3 kk irtisanomisaika
Suosituin digistrategi palvelu. Kompakti ja kustannustehokas toimintamalli. Backlog, todo ja jatkuvan parantamisen työmallit.

GROWTH

alk. 3200 EUR / kk
Kaikki Professional palvelut
Dynaaminen hinnoittelu
Onlinet tarpeen mukaan
HubSpot koulutus & tuki
Somekanavien promootiot
HUBSPOT CRM kehittäminen
HUBSPOT CMS kehittäminen
Sisältömarkkinoinnin kehittäminen
Vuosisopimus,  3 kk koejakso
Sopii asiakkaalle, jolla käytössä kaikki HubSpotin työkalut ja vahva kasvustrategia. Palvelut räätälöidään yrityskohtaisesti.  Kuukausihinta voi vaihdella vuosikellon mukaan. Varaa aika keskusteluun!
Onko jo oikea aika toimia?

TEE TARJOUSPYYNTÖ

bg-two-people-table-unsplash

KUINKA VOIMME AUTTAA DIGITAALISESSA MARKKINOINNISSA?

Me on tehty tätä työtä yli 20 vuotta. Trendit on nähty ja uusia tulee kokoajan. Jatkuva parantaminen ja uusiutuminen on tämän ammatin suola ja hunaja. Kun edetään yksi asia kerrallaan saadaan aikaan tuloksia. Toimimme kolmen kuukauden sykleissä - tuloshakuisesti.
Varaa aika digistrategilta!