Skip to content
smartmockups_l1666chy

TEHOT IRTI HUBSPOTISTA

Nosta yrityksesi digimarkkinoinnin tasoa ja tuloksia askel kerrallaan. Aloita HubSpot portaalin auditoinnista. Nyt huikea webinaaritarjous -70%. 
AUDITOINTITARJOUS -70%
HubSpot Video

Digistrategi virittää yrityksesi markkinoimaan ja -myymään

Digistrategi palvelun segmentti on HubSpot käyttäjät Suomessa. Targetoimme erityisesti niihin, jotka pyörittävät Hubbaria omalla tiimillä. Osallistumme kädet savessa Inhouse-tiimien valmennukseen, sertifikaattien tekemiseen ja sparraukseen. Konseptin nimi on HubSpot Admin, digimarkkinoinnin Personal Trainer. Meidän positiointi on se, että olemme erilainen HubSpot partneri. Etenemme strategia, tulokset ja mittarit edellä. Yhdeksän vuoden kokemuksella osaamme sen, mistä puhumme. Jos et ole vielä HubSpotin käyttäjä, pyydä meiltä demo

BASIC

Sopii yritykselle, jonka digimarkkinointi hakee suuntaa. Todennäköisesti olet vielä websivumarkkinoija -tasolla. Tärkein tehtävä on tunnistaa lähtötaso ja päättää mille tasolle haluat nousta?

Katso, millä tasolla olet digimarkkinoinnissa.

PROFESSIONAL

Sopii yritykselle, joka haluaa ottaa irti ḱaikki tehot HubSpotista, digikampanjoista, hakukoneoptimoinnista ja sisältömarkkinoinnista. 

Digimarkkinoija, joka haluaa nousta kasvumarkkinoijaksi!

GROWTH

Yrityksellä on jo selvä digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kasvustrategia.

Palvelemme datan, käsikirjoittamisen, automaation, kampanjoiden ja markkinointiteknologian optimoinnissa kasvumarkkinoinnin tavoittein.

Työtä tehdään jatkuvasti parantaen

TAVOITTEENA MITATTAVA KASVU

Kuinka paljon investoit digimarkkinointiin, myyntiin ja asiakaspalveluun vuodessa? Cocon idea on rakentaa asiakkaan kanssa yhdessä mitattava ja tulostatuottava digimarkkinoinnin kasvustrategia, jota toteutetaan yhdessä Personal Trainer -toimintamallilla kuukausiohjelman mukaan.  Osallistumme taktisiin valintoihin ja operatiivisiin toimenpiteisiin viikottain.  Ei tarvita workshoppeja eikä suunnitteluseminaareja. Aloitetaan heti huomenna yrityksesi datasta, sisällöstä, strategiasta, taktiikasta, mittareista ja tekemisestä oppien. Tavoitteena saavuttaa yrityksen asettamat liiketoiminnan kasvumittarit ja saada investointi digimarkkinointiin tuottamaan. Tutustu millainen on HubSpot Admin digimarkkinoinnin Personal Trainer -palvelu!

DATA-DRIVEN Kun markkinoinnin päätöksiä tehdään dataohjautuvasti  pelikirja muuttuu. Otetaan yrityksen digikanavien ja asiakkaiden data käyttöön. Näin  rakennetaan ideaalisen asiakkaan  elinkaari ja matka ensimmäisestä klikkauksesta brändilähettilääksi.
GROWTH-HACKING Kasvuhakkerointi avautuu hakusanakilpailun ja kilpailijaseurannan kautta.  Sisältömarkkinoinnin kehittäminen  ja optimointi  kanava kerrallaan rakentaa perustan kasvulle. Jatkuvasti parantaen ja parhaita käytäntöjä soveltaen kysyntä herää.
PERFOMANCE MARKETING Digimarkkinontia pitää tehdä tulospohjaisesti. Panokset kohdistetaan siihen mikä tuottaa parhaiten. Testaaminen, variointi ja jatkuva optimointi varmistaa, että kampanjan ROAS ohjaa valintoja.
CUSTOMER EXPERIENCE Miten asiakkaiden luottamus ansaitaan? Olemme kehittäneet  Digituottamaan -konseptin. Yhdeksän vaiheen kautta rakennamme asiakaskokemuksen pisteestä A pisteeseen B.  
TYÖVIIKON KUVAUS

MITÄ DIGISTRATEGI TEKEE?

12 Digistrategi palveluna asiakaskohtaamista, kaksi online-streamiä, kaksi puhelinpalaveria
70% työviikosta meni asiakastyössä
5% omassa markkinointi- ja myyntityössä
5%  sisältömarkkinointia: Streamit, blogit, some
20% Teknologia uutuuden: HubSpot & SEMrush uutuudet treenausta

Digistrategi Jouni Koistinen
Valitse osaava kumppani

HUBSPOT TEHOKÄYTTÖÖN

Olemme erikoistuneet HubSpot -markkinointiteknologiaan. Asiakkaan matka tuntemattomuudesta kanta-asiakkaaksi on haastava kokonaisuus. Kanavat, data, sisältö, kampanjat ja teknologian hyödyntäminen pitää olla hanskassa. Saatko kaikki tehot irti HubSpotista?  Mikä on sinun markkinoinnin ROI?
Kuinka paljon investointisi tuottaa takaisin?
platinum-horizontal-color-450px
bg-office-meeting-table-unsplash

HUBSPOT SUPER ADMIN -PALVELUN HINNASTO

Palvelu sopivat parhaiten yrityksille, jotka ovat valmiita hyödyntämään HubSpot -investointiaan aktiivisesti, jatkuvasti parantaen ja tavoitteellisesti.  Mitä hyötyä HubSPot Admin palvelusta on? Prosessien kustannustehokkuus paranee, seurataan strategisia  ja taktisten mittareita, markkinointi- ja myyntikampanjoiden tarkkuus paranee, rakennetaan toimivia digitaalisia ostopolkuja, asiakaskokemuksesta NPS sekä lasketaan asiakashankintahinta ja ROI.

BASIC

960 EUR / kk

Puramme ylikuormaa

Ei enää sokeapisteitä
Kaaoksesta järjestykseen
Varaa aika keskuteluun. Niin käydään läpi HubSpot portaalin nykytila ja millä tasolla olet digimarkkinoinnissa juuri nyt. Arviodaan yhdessä, kuinka hyvin Admin palvelu sopii yrityksellesi.

GROWTH

alk. 2900 EUR / kk
Puramme ylikuormaa
Ei enää sokeapisteitä
Kaaoksesta järjestykseen
Sopii asiakkaalle, jolla käytössä kaikki HubSpotin työkalut ja vahva kasvustrategia. HubSpot Admin räätälöidään yrityskohtaisesti.  Kuukausihinta voi vaihdella vuosikellon mukaan.
Digimarkkinoinnin Personal Trainer

HUBSPOT ADMIN

Puramme ylikuormaa

 • Yrityskohtaisten prosessien toteuttaminen
 • Raportoinnin kehittäminen ja mittarit
 • Kontaktidatan huoltaminen
 • Verkkosivujen NO CODE -huoltotyöt ja SEO
 • Dokumentaatio: kokoukset ja suunnitelmat

 

Ei enää sokeapisteitä

 • HubSpotin käyttöönotto - varmistetaan, että on oikein tehty!
 • HubSpotin käyttökoulutus tiimille 
 • Leilan HubSpot Certified Trainer palvelut
 • Sosiaalisen median aktivointi
 • HubSpotin uusien ominaisuuksien käyttöönotto
 • HubSpot integraatiot

Kaaoksesta järjestykseen

 • Markkinoinnin automaation optimointi 

 • HubSpot kampanjoiden tuki

 • Liidien generointi, kysynnän herättäminen

 • Myyntitiimin CRM tuki

 • HubSpot CMS kotisivujen kehitystyö

 • Sisältömarkkinoinin eri tasot: TOFU, MOFU, BOFU

 • Ostopolkujen käsikirjoittaminenSopimus on voimassa toistaiseksi, mutta siinä on kolmen kuukauden koeaika. Jos emme pysty näyttämään tuloksia ensimmäisen kolmen kuukauden aikana, todetaan yhdessä, ettei jatketa. Irtisanomisaika jatkossa on kolme kuukautta.