Skip to content
SEO. Button on Modern Computer Keyboard. Internet Concept. 3D Render.

GOOGLE HAKUKONEOPTIMOINTI

SEO-toimistona autamme yrityksiä löytämään tulokselliset hakusanat, kasvavan orgaanisen liikenteen sekä sisältömarkkinoinnin ja verkkosivuston kehityskohteet. Tuotamme  hakukoneoptimointi (SEO) palveluja SEMrush-työkalulla.

SEO-OPTIMOINTI VALMENNUS

Hakukoneoptimointi (SEO) on tehokas tapa houkutella liikennettä kotisivuille, jos käytät sitä oikein. Google löydettävyyden kriteerit kehittyvät jatkuvasti ja uusimpien päivitysten seuraaminen ja niihin reagointi on haasteellista. Se on kuitenkin vaivan arvoista. Noin 70-80% tiedonetsijöistä keskittyy yksinomaan orgaanisiin hakuihin  ja jättää huomiotta maksetun mainonnan.
Siksi hakukonemarkkinointi on järkevä investointi.

Semrush datan mukaan, konversiot ovat suurempia ( 28%)  verkkosivuilla, jos liikenteen lähteenä on orgaaninen haku. Jokainen voi katsoa omasta analytiikasta pitääkö paikkansa.

Katso digistrategi Jouni Koistisen valmennus.

HubSpot Video
Coco on SEMrush Agency Partner

HAKUKONEOPTIMOINTI PALVELUT

Milloin viimeksi teit hakusanatutkimuksen, auditoit kotisivujesi tason tai listasit sisältömarkkinoinnin kehityskohteet?
Me analysoimme yrityksesi digikanavien suorityskyvystä kokonaiskuvan ja tuomme Cocon-asiakasportaaliin yrityksesi Google hakukoneoptimoinnin kehityskohteet  koko tiimisi käyttöön.
Emme toista sitä, mitä Google Analytics ja Google Search Console jo tietää. Emme tee siis Data studiolla grafiikkaa, jossa meidän logon alla näytetään Googlen syötteet. Me teemme datasta analyysia ja toimenpide-ehdotuksia yrityksesi Google optimoinnin parantamiseksi. Yhteistyöllä meidän kanssa, parannat Google hakusanoja ja optimointia, askel kerrallaan.

Hakusanakilpailun auditointi

Kun oikeat teemat ja avainsanat ovat löytyneet tehdään priorisointi liikennemäärien perusteella. Fokusoidaan vain parhaisiin teemoihin.  Noin 70-80% tiedonetsijöistä keskittyy yksinomaan orgaanisiin hakuihin  ja jättää huomiotta maksetun mainonnan.

Katso hinta
Kotisivujen auditointi

Analysoimme kotisivusi rakenteen. Raportissa kerromme websivujen teknisistä SEO:n virheistä, varoituksista ja katkenneista linkityksistä. Virheitä korjaamalla syntyy parempi Google löydettävyys ja nostamme kymmeniä prosentteja sivustosi kuntopisteitä.

Tutustu hintaan
Sisältömarkkinoinnin auditointi

Hakukonelöydettävyys tehdään laadukkaalla  sisällöllä.  Sisällön auditoinnin tavoitteena on löytää liikennettä kasvattavaa sisältöä ja konversio-optimointiin tarvittavia aiheita, otsikkoja sekä  sisältöformaatteja. Nykyisen sisällön kehityspisteet löytyvät datasta.

Katso hinta
Tekninen optimointi

Websivujen sisällönhallintajärjestelmät vaikuttavat sivustojen löydettävyyteen. Käymme läpi sivustosi  orgaanisia hakutuloksia, sivujen otsikot, Google indeksoitumisen esteitä, nopeutta, luettavuutta hakukoneille ja linkityksiä. 

Katso, miten toimimme!
KILPAILIJA-ANALYYSI

Monesti kilpailija on joku toinen, kun oletat. Hakusanat ovat kuin pörssi. Sanat nousevat ja laskevat Google 100 hakutuloksissa. Toimialan kilpailuasema, kilpailijoiden aktiviteetit ja oma kehitys on tehtävä läpinäkyväksi analyysiksi. Me teemme sen sinulle joka kuukausi.

Tutustu Growth palveluun
SEO-strategia

Cocon SEO-strategian kehitysohjelma sisältää onlinetapaamisia, viikkoraportteja ja kehitystoimenpiteitä. Ohjelmassa tehdään  hakusanakilpailun, kotisivujen ja sisältömarkkinoinnin auditointi. Kestävä ja tulosta tuova mallitus ja optimointi on noin 2-3 kuukauden kokonaisuus.

Osana digistrategiaa

MITÄ HAKUKONEOPTIMOINTI PALVELUNA MAKSAA?

SEO ei ole sattumaa, eikä SEO selittelemällä parane.
Saat meiltä ensimmäiset kehitysideat heti ja  tulokset näkyvät viikossa.
Kuusi kysymystä kilpailijasta. Jos haluat tietää, me annamme vastaukset.

KILPAILIJASEURANTA LUO PERUSTAN KASVUMARKKINOINNILLE

 • Onko kilpailijan kotisivuilla enemmän liikennettä?
 • Onko kilpailijalla useampi hakusana Google 100-haun joukossa?
 • Onko kilpailijan verkkosivut teknisesti paremmassa kunnossa?
 • Onko kilpailijan sisältömarkkinointi innovatiivisempi?
 • Onko aktiivisuus somekanavissa parempi?
 • Onko hän oikeasti kilpailija? Keitä ne ovat, ne TOP 3?
Kuinka tehdään Seo-analyysi?

HAKUSANAKILPAILUN AUDITOINTI

Kun oikeat teemat ja avainsanat ovat löytyneet seo-analyysissä, tehdään priorisointi liikennemäärien perusteella. Kaikkiin avainsanoihin ei kannata panostaa. Fokusoidaan vain parhaisiin ja parhaiten liikennettä tuoviin teemoihin.

Jos sinulla on viisi teemaa, siihen voi yhteensä kuulua 50-200 avainsanaa. Tämä on hyvä alku. Tavoite on päästä korkealle Google löydettävyydessä ja  100 hakutuloksissa.

Jotta pääsemme tarkempaan analyysiin tarvitsemme Google Analytics ja Google Search Console -tunnukset sekä listan kolmesta kilpailijasta.

 

 • Tehdään lista nykyisistä hakusanoista
 • Analyysi hakusanakilpailusta ja kilpailija-analyysi
 • Lista  yrityksesi sisältömarkkinoinnin hakusanateemoista
 • Viikottain toistuva raportointi
 • Hakusanateemoista päättäminen
 • Seurataan 3 kk hakusanojen muutosta.
 • Sinä teet muutokset, me ohjeistamme!
Kuinka tehdään

SISÄLTÖMARKKINOINNIN AUDITOINTI

Hakukonemarkkinonti tehdään laadukkaalla SEO-optimoidulla sisällöllä. Keskitymme hakusanateemoihin ja sopivien sisältöjen ideointiin, joilla päästään korkealle hakutuloksissa. Sisällön optimoinnin tavoitteena on löytää liikennettä kasvattavaa sisältöä ja konversio-optimointiin tarvittavia aiheita, otsikkoja ja sisältöformaatteja sekä laittaa kuntoon sisäinen linkitys verkkosivustolla.

 • Tehdään Funnel Hacking- prosessi: Mikä toimii markkinoilla ja kilpailijoilla?
 • Raportti SEM-mainonnan toimivuudesta 
 • Raportti Somemainonnan ja promootion toimivuudesta 
 • Valitaan parhaat sisältöideat tuotantoon
 • Sisältöjen optimointi mm. SEO-template
 • Uusien sisältöteemojen  ideointi
 • Nykyisten sisältöjen priorisointi & optimointi
Tavoitteena yli 90 % Site Health

TEKNINEN OPTIMOINTI

Websivujen sisällönhallintajärjestelmät vaikuttavat sivustojen löydettävyyteen. Käymme läpi sivustosi orgaanisia hakutuloksia, sivujen otsikot, Google indeksoitumisen esteitä, nopeutta, luettavuutta hakukoneille ja linkityksiä. 

 • Käynnistetään tekninen optimointi ja ohjeistetaan In house -tiimi
 • Käynnistetään ensimmäinen sprintti
 • Raporttien perusteella valitut kehityskohteet
 • Priorisoidaan ja päivitetään sprintin todo-listaa
TEHOKKAAT YHDESSÄ

HUBSPOT JA SEO

Integroi Google Analytics ja Search Console ja anna sen jälkeen HubSpotin auttaa sinua optimoinnissa. Katso läpi suositukset, niin opit  SEO:n teknisen optimoinnin muutamassa minuutissa. Sisäiset ja ulkoiset linkit ovat tärkeitä samoin tieto, millä hakusanoilla sivuille tullaan. Kaikki tämä näkyy HubSpotista!

Orgaaninen löydettävyys oli se idea, mistä syntyi 15 vuotta sitten Inboundmarkkinointi. Siksi optimoinnin työkalut ovat Hubbarissa kohdallaan. Blogit, teemasivut, laskeutumissivut, websivut ja somepromootiot yhdessä rakentavat optimoidun löydettävyyden. Kun skannaat sisällön viikottain HubSpot listaa sinulle hakukoneoptimoinnin kehityspisteet. Muista tehdä korjaukset!

Ota käyttöön myös Topic Cluster -malli. Tämän avulla pystyt keskittymään teemakohtaiseen kehittämiseen.  Aloita hakusanatutkimuksesta ja valitse 20-30 optimoivan avainsanan kokonaisuus eli SEO template.
Jos teemasi on vaikka "SEO copywriting" kehitä, luo uuttaa ja optimoi monimuotoista sisältöä Topic Cluster -mallilla.
Esimerkiksi blogeissa avaat peruskäsitteitä ja usein esitettyjä kysymyksiä: How to write SEO Content?  Voit myös linkittää laskeutumissivuja: SEO copywriting cource ja rakentaa teemaan sopivia pillarsivuja: SEO writing tools. 

 

The Topic Cluster-model

 

Luo blogilta

KUINKA SEO-STRATEGIA TEHDÄÄN?

"SEO-Strategia on kokonaisuus. Hyvä strategia lähtee liikkeelle laadukkaasta sisällöstä ja siihen liittyy tekninen-optimointi ja harkittu fokus. Yrityksen on päätettävä kohderyhmä, teemat ja tahtotila. Onko yrityksesi valmis jatkuvaan hakukoneoptimointiin?   

Digimainonta ja somepromootio vievät aina eteenpäin. Sisältö- ja SEO-strategia vaikuttaa ajan yli ja ne ovat  pitkän aikavälin kasvumarkkinointia. Kun hakusanoja on enemmän Google 100 - haun joukossa ja orgaaninen liikenne on yli 70 % kotisivujen liikenteestä, silloin  on saavutettu jotakin merkittävää. "

Digistrategi Jouni Koistisen hakukoneoptimointi blogit

hakukoneoptimointi

 

IMG_7803-1

HALUATKO HAKUKONEOPTIMOINTIA PALVELUNA?

Sovi keskustelu digistrategi Jouni Koistisen kanssa!
Varaa aika digistrategilta!