Digistrategin blogi

Miksi HubSpot ja mihin hintaan?


Tervetuloa lukemaan blogiani, jossa käsitellään HubSpotin hankintaa ja syitä sen valitsemiseen tietyssä hintaluokassa. HubSpot on moderni ja monipuolinen markkinointi- ja myyntiautomaatiotyökalu, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä menestymään digitaalisessa maailmassa. Tässä blogissa keskityn kertomaan, miksi HubSpot voi olla juuri oikea valinta yrityksellesi ja millä hintatasolla se yleensä liikkuu.


Miksi HubSpot?

HubSpot on ansainnut maineensa yhtenä markkinoinnin ja myynnin johtavista automaatiotyökaluista. Se tarjoaa kattavan valikoiman ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä houkuttelemaan, sitouttamaan ja hoitamaan potentiaalisia asiakkaita tehokkaasti.

 

Katso webinaaritallenne 30.8.2023 - Digistrategi Jouni Koistinen kertoo, miksi Hubspot ja mihin hintaan?

 

 

Tässä on muutamia syitä, miksi monet yritykset ovat valinneet HubSpotin:

1. Helppokäyttöisyys: HubSpot on suunniteltu intuitiivisesti ja sen käyttöliittymä on helppo omaksua. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun henkilökunnan ei tarvitse käyttää liikaa aikaa koulutukseen. Itse olen ollut kymmenen vuotta partnerina. HubSpot jaksaa yllättää. Uusia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia tulee viikottain. Aina yhtä selkeinä ja helppokäyttöisinä.

2. Kaikki yhdessä paikassa: HubSpot yhdistää markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun toiminnot yhdeksi alustaksi. Tämä mahdollistaa tiimityöskentelyn sujuvuuden ja tiedon jakamisen kaikkien kesken. Datanhallinta myös helpottuu ja selkeytyy. GDPR on hanskassa heti startissa.

3. Asiakaslähtöisyys: HubSpotin lähestymistapa perustuu vahvasti asiakaslähtöisyyteen. Se auttaa yrityksiä luomaan merkityksellisiä ja henkilökohtaisia kokemuksia asiakkailleen, mikä lisää asiakastyytyväisyyttä ja uskollisuutta. Personointi ei ole tähtitiedettä.

4. Analytiikka ja raportointi: HubSpot tarjoaa kattavat analytiikkaominaisuudet, jotka auttavat yrityksiä mittaamaan markkinointikampanjoiden ja myyntitoimien tehokkuutta sekä tunnistamaan parannusmahdollisuudet. Googlen Analytics:n voit pistään takaisin pakettiin. Google Search Console ja mainostyökalut tarvitaan.

5. Laajennettavuus: HubSpotin avoimen API:n ansiosta se voidaan integroida muihin työkaluihin ja järjestelmiin, mikä tekee siitä erittäin joustavan ja skaalautuvan ratkaisun. Itse HubSpot sisältää jo 50 eri appia, joilla voit tehdä sujuvasti markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun tehtävät.


HubSpotin hinta

HubSpotin hinnoittelumalli koostuu useista eri vaihtoehdoista, jotka tarjoavat erilaisia ominaisuuksia ja käyttäjämääriä. Hinnoittelussa huomioidaan yleensä seuraavat tekijät:

1. Käyttäjämäärä: HubSpotin hinta määräytyy usein käyttäjämäärän perusteella. Pienemmille yrityksille on tarjolla edullisempia paketteja, joissa on rajoitettu käyttäjämäärä. Isommat yritykset voivat valita laajemman käyttäjämäärän sisältävän ratkaisun.

2. Ominaisuudet: HubSpot tarjoaa eri ominaisuuksia eri hintaluokissa. Peruspaketit sisältävät yleensä tärkeimmät toiminnot, kun taas kalliimmissa paketeissa on enemmän kehittyneitä ominaisuuksia ja työkaluja.

3. Laajennettavuus: HubSpotin hinnoittelumalli ottaa huomioon myös mahdollisuuden laajentaa alustaa integroimalla eri sovelluksia ja lisäosia, mikä voi vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.

4. Tarpeiden mukaan: HubSpotin hinta mukautuu yrityksen tarpeisiin. Pienemmille yrityksille on tarjolla edullisempia aloituspaketteja, kun taas suuremmille yrityksille suunnitellut ratkaisut voivat olla laajempia ja kattavampia.

On tärkeää huomioida, että HubSpotin kokonaiskustannukset voivat vaihdella yrityksen koosta, käyttäjämäärästä ja tarpeista riippuen. Parhaan paketin valitseminen edellyttää huolellista harkintaa ja siksi Coco Invest on HubSpot partneri. Käydään läpi yhdessä mitä tarvitset ja ikä paketti olisi sinulle paras. Varaa aika digistrategilta. Esittelen sinulle HubSpotin samalla eli demo on ilmainen.

HubSpot on todella monipuolinen markkinointi- ja myyntiautomaatiotyökalu, joka voi tarjota merkittäviä etuja yrityksellesi. Sen helppokäyttöisyys, laaja valikoima ominaisuuksia, asiakaslähtöisyys ja analytiikka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon eri kokoluokan yrityksille.

Hinnan osalta HubSpotin joustava hinnoittelumalli mahdollistaa sopivan ratkaisun löytämisen erikokoisille yrityksille ja budjeteille. On kuitenkin tärkeää arvioida huolellisesti yrityksesi tarpeet ja valita paketti, joka vastaa parhaiten odotuksiasi ja tavoitteitasi. Onnea hankintaprosessiisi!

 

Ps. Muistithan varata ajan Jounin kalenterista. Esittelen HubSpotin  ominaisuudet ja kerron sinulle kuukauden parhaan tarjouksen!